Sportszemle — 2016/04/07 at 06:30

Sportszemle 2016.04.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Pokoli versenyen a túlélésért küzdöttek a magyar bringások

Pokoli szakaszt teljesítettek a Szuper Beton csapat kerékpárosai a Marokkói körversenyen. Az első és az utolsó versenyző között több mint egy óra volt a különbség. Az április elsején rajtoló tízszakaszos verseny össztávja 1540 kilométer, és alighanem az ötödik szakasz 193 kilométere a legkeményebb mindebből.

Medence épül a Városligeti Műjégpályán

2017. július 14-én lesz a magyarországi vizes világbajnokság megnyitója – többek között erről döntött a szervezőbizottság a legutóbbi ülésén – írja az MTI. A testület Seszták Miklós elnök vezetésével a Várkert Bazár előtti Duna-szakaszt választotta ki az ünnepélyes megnyitó helyszínéül.

Az Elefántokkal mérkőznek Dzsudzsákék

Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet A magyar szövetség (MLSZ) szerdai bejelentése szerint a meccset május 20-án rendezik a Groupama Arénában. Az Afrikai Kupa-címvédő csapat a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistájának 36., a magyar együttes jelenleg a 19. helyén áll.

Olimpia 2024: A franciák szembemennek a magyar módival és megkérdezik a lakosságot | 24.hu

Párbeszédet kezdenek az emberekkel a minél sikeresebb pályázat reményében.

Paksi FC: Nem akartunk ekkora stadiont

2016-04-06 17:53:19 A tervezettnél előbb, már áprilisban elkezdődik az 1,4 milliárdos új paksi stadion építése, amely 2017. szeptember 30-ig készül el három lépcsőben; a tervek szerint a munkálatok a Paksi FC hazai mérkőzéseit nem fogják befolyásolni. Nem akartak ekkora stadiont, a jövőbeni lehetséges EL-szereplés és az UEFA előírásai miatt döntöttek a 4500 fős lelátó mellett.

Roborace: nem viccelnek – ilyen lesz a pilóta nélküli autó – NSO

Egyre több részlet lát napvilágot a Roborace autóverseny-sorozatról, amely pilóta nélküli, mesterséges intelligenciával ellátott négykerekűek küzdelme lesz. A széria a Formula E bajnokság jövőbeli betétversenye lesz. Ilyen lesz a pilóta nélküli versenyautó Gyenyisz Szverdlov, a sorozat megálmodója a minap bemutatta a Daniel Simon által tervezett autó grafikus képét, s azt is közölte, hogy a gépek 4.8 méter hosszúak és egytonnásak lesznek.

Gyárfás Kissről: Azt tudtam, hogy volt valami nőügy

Szerda este Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke az Gyárfás vezetésével ATV Egyenes Beszéd című műsorában is beszélt Kiss László ügyéről, arról, hogy nyilvánosságra került: 1962-ben csoportos nemi erőszak miatt ítélték el az úszókapitányt. Délelőtt az úszószövetség egyhangúlag biztosította a bizalmáról a 75 éves Kiss Lászlót.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.04.06.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close