Sportszemle — 2016/04/06 at 06:30

Sportszemle 2016.04.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Így nem lett a miénk a világ második legjobb bajnoksága

A Magyar Kézilabda-szövetség vezetői jól hangzó ligafrissítést gondoltak ki, a regionális SEHA Liga és a magyar bajnokság kvázi összevonásából a világ második legerősebb kézilabdás sorozata alakulhatott volna ki. A magyar csapatokat érdekelte a dolog, de a Szeged nem kért belőle, így az egész kezdeményezés elhasalt.

Pert nyert a Nyíregyháza licencügyben

A harmadosztályba száműzött Nyíregyháza Spartacus első fokon pert nyert a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ellen, amely fellebbez az ügyben. A nyírségi klub azért fordult bírósághoz, mert az MLSZ licencadó bizottsága tavaly májusban nem adta meg az NB I.-es indulási jogot az együttesnek, amelyet így az élvonalból a harmadosztályba soroltak vissza.

Kiss László: Méltatlan lenne ennyi idő elteltével magyarázkodni | 24.hu

Vannak sejtései, hogy ki és miért hozta elő az 55 éve történt esetet.

A FIFA új elnökéig ér az offshore-botrány

Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) új elnöke is szerepel a nemzetközi offshore-hálózatot leleplező, vasárnap este kiszivárogtatott Panama-iratokban – értesült a BBC. Infantino még 2006-ban, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökeként írt alá egy szerződést két olyan vállalkozóval, akiket később vesztegetéssel gyanúsítottak meg.

F1: tényleg aggasztó jel az újonc Haas bravúros kezdése? – NSO

A Formula-1-es idény eddigi szenzációja az újonc Haas-istálló Romain Grosjeannal nyújtott teljesítménye. Ám az amerikai istálló sikersorozatát nem mindenki nézi áhítattal. A Ferrari hathatós segítségével az F1-es rajtrácsra kerülő és a középmezőnybe robbanó istálló olyan folyamatot indíthat el, amely a klasszikus közép- és kis csapatok végét jelentheti.

Így készül Rióra a csinos magyar gyaloglónő

A gyalogló Kovács Barbara március végén a szlovákiai Dudincében teljesítette az olimpiai szintet, így Baji Balázs és Márton Anita után ő a harmadik békéscsabai versenyző, aki ott lehet Rióban. A sportolónő az alapozó munkát még novemberben kezdte el, a legnagyobb lökést pedig februárban kapta.

Ez a számsor megmutatja, hol a válogatott helye

Ez a számsor megmutatja, hol a válogatott helye – Van-e alapja a Szalai Ádámra zúduló ellenszenvnek? Mit mutatnak az adatok róla és Bödéről? Egyemberes csapat a portugál? Indul a nagy futballkémkedés, végigkísérjük a riválisok és a magyar játékosok útját az Eb-ig, és kiderül, mi kell az eredményességhez.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Puskás és Pelé – dal és videoklip Öcsi bácsi születésnapjára

Puskás Ferenc április 1-én lett volna 89 éves. Az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány Öcsi bácsi emléke előtt egy dallal és a...

Close