Sportszemle — 2016/03/29 at 06:30

Sportszemle 2016.03.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem véletlenül akadt ki Hosszú Katinka a Komjádin

Nem véletlenül akadt ki Hosszú Katinka a Komjádin – Siralmasan néz ki a lerohadt Komjádi uszoda, nehéz olyan szegletet találni, ahol ne lenne valami elborzasztó. A vizes vb miatt most már tényleg muszáj kezdeni vele valamit. Megmutatjuk, mit jelent Hosszú panasza, miszerint itt nem lehet kulturált körülmények közt átöltözni sem.

Így működik a távolsági szerelem a fociszurkolóknál

Néhány évtizede az iskolákban minden fiúgyerekről tudni lehetett, hogy ki fradista, ki „dózsás”, vasasos vagy honvédos, mert ez az identitás része volt egy olyan korszakban, amikor minden srác imádta a futballt.

Amerikai foci, kosárlabda és hoki egyben: mi az?

Van egy sportág, amely ötvözi a kosárlabda, az amerikai foci akrobatikaus elemeit, és lassan másfél évtizede ejti ámulatba a tengerentúli sportrajongókat. Egy full kontakt sport, amelyben a zsákolás, a trambulin és sokszor az amerikai futballban látott védekezési elemek játsszák a főszerepet. A slamball lassan Európát is meghódítja.

„Álmomban sem gondoltam, hogy egyszer én népszerűsíthetem Magyarországot!” | 24.hu

Budapest egyik legszebb kilátójánál, a Citadellán hétköznap délelőtt is sok a turista. Tudják ezt az Itt a piros, hol a piros mesterei is. A gyors kézmozdulatokkal bűvészkedő férfi azonban nem tudja elvonni a külföldiek figyelmét a Duna és az Országház napfényben úszó látványáról. Jön valaki, aki hajlandó fizetni. Hangosan, angolul egyezkednek.

Foci Eb 2016: Klasszikus magyar, háromszögű spanyol, őrült német – íme, az összes Eb-mez!

Eb 2016: Egy kicsit több mint két hónap és útjára indul a labda a Stade de France-ban, azaz megkezdődik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság. A kontinenstorna tiszteletére szinte minden válogatott újraterveztette a nemzeti címerrel díszített szerelését, mi pedig most összeszedtük az összes mezt, amit láthatunk Franciaországban. Huszonnégy csapat, negyvennyolc mez, íme!

Remélek még pár dolgot az úszástól

Remélek még pár dolgot az úszástól – Jakabos Zsuzsának híznia kell, ha sikeresebb akar lenni a riói olimpián. Nem érzi magát Hosszú Katinka árnyékában, bár együtt indultak, és sokáig fej-fej mellett úsztak. Túltette magát azon, hogy a régi szobatárs most előtte van. Nem szereti, ha a szépségéről kell beszélnie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Nike méretes bakija

Az elmúlt héten látott napvilágot egy roppant érdekes történet, ami Stephen Curryhez és a Nike-hoz kapcsolódik. Ki gondolta volna, hogy...

Close