Sportszemle — 2016/03/22 at 06:30

Sportszemle 2016.03.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szidni ér, de az új időmérő mégsem teljesen haszontalan

Megvolt az idény első futama, amiből sok végkövetkeztetést levonni persze még nem lehet, de már többet tudunk, mint múlt csütörtökön, amikor még egy kört sem mentek élesben a kocsik. Az első futam mozgalmas volt, az első hétvége pedig végképp, köszönhetően a kudarcba fulladt kieséses kvalifikációs rendszernek, ami az egyszer volt Budán kutyavásár mintájára szintén egyszer volt, és többé nem lesz.

Két éven belül bajnok és BL-döntős lesz a Pick Szeged

A 2017/18-as szezonban bajnok lesz a Szeged, és döntőt játszik a kézilabda Bajnokok Ligájában is – ígérte Csányi Sándor, a MOL-Pick Szeged elnöke. Az elnök szót ejtett a szegediek bravúrjáról és a csapatnál már bejelentett személyi változásokról is. A napokban mi is megírtuk, hogy Szegeden nagyon komoly átépítés kezdődik, gyakorlatilag a teljes csapatot lecserélik, Juan Carlos Pastor vezetőedző pedig hároméves szerződéshosszabbítást kapott.

Bukhatja Kubatov a Fradi-beléptetőrendszert | 24.hu

A Társaság a Szabadságjogokért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság állásfoglalása alapján állítja mindezt.

Rókákból nyulak lettek, máris félik a magyar gyorskorcsolyázókat

Rókákból nyulak lettek, máris félik a magyar gyorskorcsolyázókat – Vb-aranyat és még három másik érmet hozott a rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott Szöulból. Liu Shaolin Sándor érezte, hogy bajnok lesz, szemöldöksimogatással őrjítette meg a közönséget. Egyre közelebb az első magyar téli olimpiai érem.

Atlétikai vb: Baji Balázs hatodik lett 60 méter gáton – NSO

Baji Balázs a hatodik helyen végzett a 60 méteres gátfutásban a Portlandben zajló fedett pályás atlétikai világbajnokság vasárnapi versenynapján. A házigazda Egyesült Államok atlétái újabb öt aranyérmet szereztek, négynapos mérlegük 13 arany – ez új fedett pályás vb-rekord.

Szexista teniszpromóteren háborodtak fel a teniszsztárok

Az egész teniszvilág az Indian Wells-i verseny tornaigazgatójának vasárnapi kijelentéseitől hangos, és egyre többen reagálnak. Később aztán elnézést kért, de persze Serena Williams nem hagyta szó nélkül a történteket. Azt hiszem, a következő életemben a női teniszben akarok lenni valaki, mivel a WTA a férfiak farvizén evez – mondta Raymond Moore, aki szerint a nők rettentő szerencsésnek mondhatják magukat.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.03.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close