Sportszemle — 2016/03/07 at 06:30

Sportszemle 2016.03.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szerdától lehet vadászni a jegyeket a magyar Eb-meccsekre

Március 9-étől jegybörzén adhatják el Eb-jegyeiket, akik 2015 nyarán, vagy 2016. január 18. és 2016. február 1-je között vásárolták meg, de már nincs szükségük rá. Ez azt jelenti, hogy azok a szurkolók, akik a december 15. és január 18. közti értékesítési szakaszban vásároltak jegyet, nem adhatják el azokat, írja az MLSZ honlapja.

Sokkal kevesebben járnak Magyarországon meccsre, mint amit a klubok hazudnak – 444

Évek, talán évtizedek óta téma, hogy a magyar stadionokba nem annyian járnak focimeccsre, amennyi a hivatalos statisztikákban megjelenik. Az egyes klubok és az MLSZ által közölt számok sokszor egészen hihetetlennek tűnnek mindenkinek, aki maga is jár magyar meccsre, esetleg a tévé segítségével kínozza magát ilyesmivel.

Tour de Hongrie: megvan az idei útvonal | 24.hu

Huszonöt ország 120 versenyzője vesz részt június 28. és július 3. között a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen.

Ezerrel gurulnak lefelé a lejtőn a magyar gyerekek

Első lépésként 2600, véletlenszerűen kiválasztott diák teljesítménye alapján állították fel a normákat és alakítottak ki három szintet, amelyekbe a tesztmutatók alapján besorolhatók a tanulók. „Hét plusz két komponensből tevődik össze egy-egy gyermek fittségi profilja: az ingafutás, hasizomteszt, törzsemelés, kézi szorítóerő, ütemezett fekvőtámasz, helyből távolugrás, hajlékonyságpróbákon túl a testtömegindex-számítás és a relatív test­zsírszázalék becslése képezi a tesztrendszer lényegét – tudjuk meg ­Csányi doktortól.

Véletlenül lett edző, letarolta Európát a magyar pingpongosokkal

Véletlenül lett edző, letarolta Európát a magyar pingpongosokkal – Ormai Lászlóval a Statisztika női csapata 25 BEK-et és 40 országos bajnokságot nyert. A 83 éves edző a korbács, felesége a simogató kéz a csapatnál. Pingpongmeccs döntött a házasságukról is. Megkapta az európai szövetség Becsületrendjét, ebből az alkalomból beszélgettünk vele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2,3 milliárd forintot költöttek a külföldi futóturisták a tavalyi két legnagyobb hazai verseny kapcsán

“Lássuk a futást úgy, ahogy eddig még soha” jelszóval tartott a Budapest Sportiroda sajtótájékoztatót a Nemzetgazdasági Minisztériumban. A futóturizmus nemzetgazdasági...

Close