Sportszemle — 2016/03/03 at 06:30

Sportszemle 2016.03.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Még el sem kezdődött, de Anglia már elbukott az Eb-n

Még sosem nyomult olyan erősen az angliai focilobbi a téli szünet bevezetése érdekében, mint 2016-ban, a Premier League mégis távolabbra került a szünet lehetőségétől, mint valaha. Pedig a szakértők, a menedzserek és a játékosok mellett a statisztikák is egyértelműen alátámasztják, hogy káros, hogy a PL kíméletlen gépezete bedarálja a játékosokat és ezzel a soha semmit sem nyerő angol válogatottat is.

Kozármisleny most csak stadiont kapott, továbbjutást nem

Kozármisleny most csak stadiont kapott, továbbjutást nem – Baranya megye legerősebb csapata kis híján futballtörténelmet írt, de jött egy szerencsétlen gól, és így az NB I.-es kiesőjelölt jutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé. De miért kapott stadiont az államtól egy jól menő, felemelkedését saját magának köszönhető vállalkozó által üzemeltetett csapat?

Rio 2016: csekély az érdeklődés, rengeteg jegy vár még gazdára | 24.hu

Négy éve, a londoni játékok szervezői időarányosan lényegesen jobban álltak.

Anglia: titkos találkozón vett részt öt nagyklub vezetője – NSO

Kedden este a londoni Dorchester Hotelben az amerikai üzletember, Stephen Ross meghívásának eleget téve öt angliai topklub (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Man. United, Man. City) képviselői találkoztak. Amint arról az angol sajtó beszámolt: a titkos megbeszélés témája egy új európai szuperliga életre hívása, amely a Bajnokok Ligájával kíván versenyezni.

Nyolc hónapig tart a Puskás Ferenc Stadion bontása

A tervek szerint nyolc hónapig tartanak majd a Puskás Ferenc Stadion már jelenleg is zajló bontási munkálatai. Az új aréna építése idén decemberben kezdődhet el, és 2019-ben fejeződik be. A Nemzeti Sportközpontok szerint a létesítményben jelenleg a közművek kiváltása, a földrézsűk bontása és egyéb értékmentő bontási munkálatok zajlanak, várhatóan március második felében indul meg a nagy méretű vasbeton szerkezetek elbontása.

Közmunkásból lett riói olimpikon

Az előző, londoni olimpiára három magyar sportlövő utazott ki – valamennyien pontszerzők lettek -, most nyolcan várják az augusztusi megnyitót. Megállapítható: jól használták fel az olimpiai ciklusban először megjelenő, nekik szánt százmilliós támogatást. A múlt heti, győri Európa-bajnokságon három riói helyet szereztek.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Együtt kampányol a MOB és a Pöttyös Túró Rudi

Az olimpiát és a riói felkészülést népszerűsíti a Magyar Olimpiai Bizottság és a Túró Rudi kezdeményezése. 22 sportág képviseletében 184...

Close