Sportszemle — 2016/03/02 at 06:30

Sportszemle 2016.03.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Leleplezték Michelisz 2016-os Hondáját

Még csak a média számára nyílt meg a 2016-os Genfi Autószalon, így a nagyközönség még nem, az újságírók viszont már személyesen is láthatták a Honda idei WTCC-s kocsiját. A helyszínen tartózkodik a Totalcar stábja, tőlük kaptuk a képeket az idei Civicről, ők szúrták ki azt is, hogy a kocsi egyik oldalán véletlenül fordítva ragasztották fel a magyar zászlót Michelisz Norbert neve mellé.

Újabb nagy atlétikanemzetnél robbant a doppingbomba

Oroszország és a Kenya után Etiópia lehet a következő nagy atlétikanemzet, amely komoly doppingbotrányba keveredik, ugyanis kilenc atlétájával szemben merült fel doppingvád. Az AP amerikai hírügynökség keddi híre szerint Solomon Meaza, az afrikai ország doppingellenes ügynökségének főtitkára jelentette be az eseteket, hozzátéve, hogy a kilencből öt sportoló a világ legjobbjai közé tartozik.

Üres lelátók előtt játszhatnak az Eb-n a csapatok terrorveszély esetén

Utolsó frissítés: Nem túl megnyugtató hír a szurkolók számára, de a biztonságuk érdekében az UEFA akár át is helyezheti egy mérkőzés helyszínét, amennyiben az eredetileg kijelölt stadionnál terrorfenyegetettségről kapnak jelentést. A Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) versenyigazgatója, Martin Kallen a Sport Bild című lapnak nyilatkozva azt mondta, akkor játszhatnak üres lelátók előtt egyes mérkőzéseket, ha azt át kell vinni egy másik stadionba.

Országos bolthálózat polcain támad Hosszú Katinka | 24.hu

Hétfőtől a legnagyobb magyar sportruházati kiskereskedelmi üzletlánc forgalmazza az úszónő Iron Lady Snapback sapkáját és az Iron Nation Emlékeztető Karkötőt.

Jégkorong: 34 év után ismét lesz magyar bíró az elit vb-n – NSO

Gebei Péter személyében – 34 év után – ismét vezethet magyar játékvezető mérkőzést az elit jégkorong-világbajnokságon. Gebei Péter az elit világbajnokságon is megmutathatja játékvezetői tudását (Fotó: NS-archív) A 39 éves bírót a nemzetközi szövetség (IIHF) kedden jelölte ki a májusi, oroszországi vb-re. Korábban már tagja volt a bő bírói keretnek, és februárban olimpiai selejtezőn fújt Szapporóban.

Imádják a Puskás-kiállítást Manchesterben

A nagy sikerre való tekintettel március közepéig meghosszabbították a manchesteri Nemzeti Futballmúzeumban a minden idők egyik legnagyobb góllövője, Puskás Ferenc tiszteletére létrehozott kiállítást, amelyet eddig közel negyedmillióan láttak. A puskas.com beszámolója szerint a befogadó intézmény a gyűjtemény kezelője, a Puskás Intézet engedélyével két hónappal toldotta meg az eredetileg januárig tervezett tárlat nyitva tartását.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.03.01.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close