Sportszemle — 2016/03/01 at 06:30

Sportszemle 2016.03.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Magyar szervezésű nemzetközi autósportos tehetségkutató indult

A selejtezőkkel elindult a magyar GFS Racing által szervezett nemzetközi autóversenyző tehetségkutató, amelynek győztese versenyzőülést kap egy teljes szezonra a nemzetközi mezőnyt felvonultató FIA Swift Cup Europe márkakupa-sorozatban, írta az MTI. A szervezők hétfői tájékoztatása szerint az érdeklődők országszerte hét helyszínen – hat gokartpálya és egy szimulátorközpont -, valamint online versenyeznek azért, hogy bejussanak a március 20-án és 21-én, Pozsonyban és a Slovakiaringen sorra kerülő döntőbe.

Adathalmaz és teljesítmény | UtánpótlásSport

Sok szempontból gondolatébresztő és érdekes előadásokat hozó konferenciát tartottak Budapesten a sportanalitika témakörében. Az U1 Research szervezésében rendezett szakmai napon az adatelemzés jelentősége még inkább kiemelte az egyébként is tudott tényt: a sport üzlet, amely a teljesítmény- mellett a profitmaximalizálásról is szól.

 

Kemények vagyunk a párommal – 40 éves a Rióra készülő kajakkirálynő

Negyven éve, február 29-én született Kovács Katalin. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos gőzerővel készül a riói olimpiára, Sevillában Csipes Tamarával készül a májusi válogatóra. Szökőévben született, kerek évfordulót ünnepelhet az idén. Tizedik születésnapját ünnepli, vagyis pontosabban 40 éves lett, amit ismét egy edzőtáborban él át. Milyen érzésekkel? Semmi extra, különleges érzés nincs bennem.

Úgy néz ki, Hosszú Katinka két szék között a pad alá esett | 24.hu

Cserben hagyta a magyar gyerekeket és szurkolókat az Iron Lady.

Látványsportok: lépni kell, mert elment mellettünk a világ – NSO

A magyar női vízilabda-válogatott az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerét elérve Európa-bajnoki címet, a férfi pólósok pedig bronzérmet szereztek a nemrég befejeződő kontinensviadalon. A riói olimpiára ugyanakkor egyelőre csupán egyetlen magyar csapat kvalifikálta magát, bár a férfi pólósok útja is gyakorlatilag biztosra vehető.

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gianni Infantino lett Sepp Blatter utódja a FIFA élén

A svájci Gianni Infantinót választották a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség [FIFA] új elnökének a szervezet pénteki, Zürichben rendezett rendkívüli kongresszusán.

Close