Sportszemle — 2016/02/26 at 06:30

Sportszemle 2016.02.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Saját csapattársai önbizalmát is megtépázná Michelisz

Ritkán kap olyan betekintést az ember egy túraautós, vagy bármilyen más motorsportban induló csapat hátterében zajló eseményekbe, mint amiről Michelisz Norbert írt legutóbbi bejegyzésében személyes blogján.

A Barca-stadionban mutatják be a magyarokról szóló filmet

Március 7-én lesz a Magyarok a Barcáért című dokumentumfilm barcelonai bemutatója a klub a dísztermében. Andrés Iniesta mellett sok más híresség is tiszteletét teszi a három leghíresebb magyarról szóló film ősbemutatóján. A film Kubala Lászlónak, Czibor Zoltánnak és Kocsis Sándornak állít emléket, az ősbemutatón az FC Barcelona Auditórium Maximumban ott lesz Iniesta mellett Kubala egykori csapattársa, a Barca egyik aranylabdása, Luis Suárez, valamint a Barcelona kézilabda-, és kosárlabdacsapata is.

Eltátottuk a szánkat az MLSZ német edzőjének új tesztjén | 24.hu

Telkiben olyat láttunk, amivel szerintünk a magyar labdarúgók 99 százaléka még nem találkozott.

Megint retteghetnek, hogy rájuk rúgják az ajtót

Megint retteghetnek, hogy rájuk rúgják az ajtót – A FIFA történetének legbotrányosabb időszakán megy keresztül, ami a tavalyi elnökválasztás előtti letartóztatási hullámmal indult, és még most sincs mindenki biztonságban, sőt. A Blatter lemondása emiatt összehívott rendkívüli elnökválasztó kongresszus előtt is lecsaphat a rendőrség. Akár bármelyik órában.

El nem hinné, mennyivel nőtt a Fradi-szurkolók száma

Orosz Pál egy budapesti sportkonferencián azt mondta, a Ferencváros futballcsapatának a célja a rendszeres részvétel az Európa Liga csoportkörében, annak ellenére, hogy egyelőre sokkal kevesebb pénzből gazdálkodhat a csapat, mint például az osztrák bajnokság második legjobbja. Az FTC Zrt. vezérigazgatója arról is beszélt, hogy a Fradi-szurkolók száma hatszázezerrel növekedett az elmúlt öt évben.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vaklárma volt, mégis az eredeti magyar válogatott lesz a PES-ben

A futballszimulátor gyártójától először olyan hírek érkeztek, hogy nem rendelkezik a magyar válogatott licencével, így a játékosok kitalált nevekkel szerepelnek...

Close