Sportszemle — 2016/02/23 at 06:30

Sportszemle 2016.02.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ecclestone: Az F1-et kartell irányítja, és olyan rossz, mint soha

A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone szerint a sorozat soha nem volt annyira rossz, mint most. A 85 éves brit üzletember a Daily Mailnek nyilatkozott lesújtóan az F1-ről, aminek idei első hivatalos tesztje hétfőn kezdődött meg Barcelonában. “Nem adnék pénzt azért, hogy a családommal megnézzek egy futamot. Kizárt.”

Halála előtt borított volna az orosz doppingügynökség volt feje | 24.hu

Kiderült, az Orosz Doppingellenes Ügynökség egy hete váratlanul meghalt igazgatója egy világhírű újságíró segítségével leleplező könyvet tervezett kiadni Amerikában. Megszólalt a szerző.

NB I: „A kluboknak fontosabb a nyugalom a lelátón, mint hogy nőjön

Hrutka János, a Ferencváros korábbi labdarúgója (jelenleg játékosügynök) szerint az NB I-es klubok nincsenek motiválva arra, hogy növeljék nézőszámukat, mivel bevételük elenyésző részét képezi az az összeg, amit a jegyárakból kapnak. Nem nő a nézőszám az NB I-ben – úgy tűnik a klubok nem is érdekeltek a lelátók megtöltésében (Fotó: NS-archív) Továbbra is igen alacsony az érdeklődés a stadionokban a labdarúgó NB I-ben.

Magyarország egyre jobb a téli sportágakban

A Magyar Olimpiai Bizottság székházában köszöntötték hétfő délután a lillehammeri II. ifjúsági téli olimpiáról hazatért magyar sportolókat. Fábián László, a MOB sportigazgatója gratulált a magyar versenyzőknek, akik a vegyes csapatokat is beszámítva összesen négy érmet nyertek a február 12. és 21. között lezajlott ifjúsági ötkarikás eseményen. “Nagyszerűen szerepelt a csapat.

Öngyilkos hősök: NASCAR – az unalom diadala – NSO

Öngyilkos hősök – ez lesz a neve új, teljes rendszertelenséggel jelentkező rovatunknak, amelyben Magyarországon népszerűtlen vagy ismeretlen sportágakba, sporteseményekbe mélyedve töltünk el felesleges órákat önfeláldozó módon, hogy önöknek már ne kelljen, de mégis megtudják, milyen volt. Szívesen. Elsőként, vasárnap este a legendás Daytona 500 autóversenyt, az amerikai NASCAR-sorozat idénynyitóját próbáltuk ki.

Index2

A népi internet legjava

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.02.22.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close