Sportszemle — 2016/02/22 at 06:30

Sportszemle 2016.02.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A győri kézisek és a Rátgéber Akadémia is használja az új magyar ut

A sportpályákon laptopokkal és tabletekkel dolgozó szakemberek a profi sport világában természetesnek számítanak. Ahogyan a könnyen áttekinthető digitális rendszerek felváltják a körülményes papíralapúakat, a magyar Trackateam alkalmazásnak köszönhetően, az utánpótlás-egyesületek életében is nagyobb szerepet kaphatnak az online és mobileszközök a mindennapos munka során (x). – Miért döntöttek egy utánpótlás menedzsment rendszer bevezetése mellett?

Rióban egy B kategóriás sci-fi válhat valóra

Szmog, terror, Zika-vírus – az utóbbi időben a nyári olimpiai helyszíneket rendre valamilyen félelmetes külső tényező fenyegeti. Rio de Janeiro nincs könnyű helyzetben: bár a helyiek szerint semmi ok a szúnyogok által terjesztett vírus miatti félelemre, az Egészségügyi Világszervezet vészhelyzetet vizionál, amerikai kutatók szerint pedig még mindig nem késő lefújni a nyári játékokat.

F1: az első amerikai csapat 1980 óta – bemutatkozott az újonc – NSO

Vasárnap bemutatták a Formula-1-be újoncként, a Ferrari partnereként csatlakozó Haas-istálló autóját, a VF-16-ot, amelynek a francia Romain Grosjean és a mexikói Esteban Gutiérrez ül a volánja mögé a jövő heti barcelonai teszten, majd az idény 21 futamán. A NASCAR-ban is csapattulajdonos Gene Haas által megalapított istálló lesz az első amerikai licenccel induló csapat az F1-ben az 1980-as idény közepén felszámolt Shadow bezárása óta.

A Fradi-tábor kész újra tárgyalni Kubatovval

A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül szervezésében a Ferencváros meccseit bojkottáló szurkolók ankétot tartottak, és azt a döntést hozták, hogy leülnek tárgyalni a klub elnökével, Kubatov Gáborral. Korábban arról szóltak a hírek, hogy az ultrák esetleg feloldják a bojkottot, és hajlandóak lesznek alávetni magukat a vénaszkennernek, de végül ez nem történt meg.

Nagy Katalin a férfiakat is megelőzte, pályacsúccsal nyerte a floridai mocsárfutást

Nagy Katalin nyerte meg Floridában az Evergrades Ultra terepfutó maratont, amelyen 50 mérföldet (csaknem 80 kilométert) teljesítettek a résztvevők, írja a terepsport.hu. A 36 éves magyar versenyző egyéni és pályacsúcsot döntött, emellett a teljes férfi mezőnyt is megelőzte. A verseny egy része mocsarakban vezetett, vékony, ingatag pallókon kellett futni egyik fától a másikig.

Kvíz: Puskás, Pelé, világklasszis hóhér – sportolók a filmvásznon –

Magyar olimpiai bajnok a Schwarzenegger-filmben * Ollózás az MTK-stadionban.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hordható kütyükkel kísérletezik a Miami Heat

A Miami Heattel kötött szerződést a Vert. Ez az első csapat szintű együttműködése a hordható eszközökben utazó vállalatnak az NBA-ben.

Close