kosárlabda, Sportmarketing — 2016/02/19 at 07:50

Hordható kütyükkel kísérletezik a Miami Heat

by

A Miami Heattel kötött szerződést a Vert. Ez az első csapat szintű együttműködése a hordható eszközökben utazó vállalatnak az NBA-ben.

A megállapodással rögtön két legyet ütöttek egy csapásra, ugyanis a Miami Heat fiókcspata, az NBA Development League-ben szereplő Sioux Falls SkyForce is használni fogja a Vert kütyüjeit.

vert-miami-heat

A Vert egysége a sportoló testén hordható és a tehetetlenség elvén alapuló mérések alapján adatokat szolgáltat többek között az ugrások magasságáról, illetve számáról, továbbá a testre ható különböző erőkről és azok intenzitásáról.

vert-jump-monitor

Az adatok valós időben jelennek meg a csapat elemző szakembereinek készülékein, akik a kapott információk alapján döntéseket hozhatnak az edzés közbeni terhelésről. A Vert használatával így elkerülhetők a sérülések, vagy elősegíthető a regenerálódás.

vert-team-pack

A Vert kütyüjei már élesben bizonyítottak az NCAA női röplabda bajnokságában. A játékosok mérkőzés közben is viselték az eszközt, az ESPN2 sportcsatorna közvetítései alatt pedig kivezették a képernyőre az adatokat a tévénézők számára is.

Forrás: myvert.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.02.19.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close