Sportszemle — 2016/02/18 at 06:30

Sportszemle 2016.02.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Olimpia: Budapest beadta első pályázati anyagát

Fürjes Balázs, az olimpiai pályázat vezetője az MTI-nek azt mondta, a nemzetközi sportági szakszövetségek az előzetes egyenkénti egyeztetések során „rendkívül pozitívan” nyilatkoztak a magyar pályázatról, és képesnek tartják Budapestet arra, hogy megrendezze az ötkarikás játékokat. A NOB tagjai 80 adathordozón kapták meg a pályázati anyagot, amely angolul és franciául online már elérhető.

Mattra fújták az idei Red Bull-kocsit

Némileg váratlanul, szerda este hatkor bemutatta 2016-os F1-autóját és az új ruhagyártóját, a Pumát a Red Bull Racing, pontosabban csak a festését, az idei specifikációt ők is csak hétfőn, a barcelonai teszten vetik be élesben.

A dán férfiakkal edz a legjobb női kajakos

A napfényes Orlandóban edzőtáborozik a tavaly az év legjobb női kajakosának választott Kárász Anna, aki edzőjével, Kovács Lászlóval, valamint a dán válogatott tagjaival végzi az edzéseket. „Már a felkészülés harmadik heténél járunk, eddig minden a terveink szerint alakul.

Ismerje meg a budapesti olimpia tervezett helyszíneit! – NSO

Bár még csak 2016-ot írunk, azaz meglehetősen távolinak tűnik 2024, az ötkarikás rendezésre kandidáló négy jelentkező – Los Angeles, Párizs, Róma és Budapest – szervezőbizottsága már most gőzerővel dolgozik azon, hogy Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke 2017 szeptemberében Limában az ő városa nevét húzza ki a borítékból.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ezzel a labdával játsszák a 2016-os BL-döntőt

Az egyenes kieséses szakaszba érkezett a Bajnokok Ligája, amelynek utolsó állomása a Milánóban rendezett döntő lesz. A sorozat hivatalos sportszergyártója...

Close