Sportszemle — 2016/02/12 at 06:30

Sportszemle 2016.02.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Rácz Félix élete egyik legnagyobb „üzletén” van túl

Vélhetően nem gondolt arra Bedák Zsolt (25-1, 8 KO) 2010 májusában, hogy szinte napra pontosan hat esztendőt kell majd várnia arra, hogy ismét ringbe léphessen a WBO világbajnoki övéért. Akkor még az Universum egyik nagy reménységeként hatalmas csatában – a harmadik menetben eltört az álla -, a tizedik menetben TKO-val kikapott a hazai ringben bunyózó Puerto Ricó-i Wilfredo Vázqueztől.

Még mindig Dzsudzsák a legjobban fizetett magyar labdarúgó | 24.hu

Nem egyedül áll a kereseti lista élén.

Hosszú Katinka elkülönült a magyar úszósporttól

Hosszú Katinka nem szakítja meg amerikai edzőtáborát, így a világ- és Európa-bajnok úszó az áprilisi, győri országos bajnokságon sem áll rajthoz. Kiss László szövetségi kapitány szerint még csak szakmai vitát sem lehet nyitni, mert az úszónő csak néhány MOB-vezetőnek veszi fel a telefont, nélküle veszélybe kerülhet a 4×200-as váltó riói indulása is.

Legalább akkora hősök, mint Dzsudzsákék

A tavalyi krakkói csoda, az A csoportba való feljutás óta most először játszott Magyarországon meccset a magyar hokiválogatott, amely olimpiai selejtezőn 4-0-ra verte Litvániát. Az igazi hokiünnepet számos meglepetés és egy tündérmese színesítette.

Fondorlatos tervvel üthetik el a magyarokat Riótól

Az olimpiai kvalifikációs időszak utolsó csapatvilágkupáját Vancouverben tartják, és a mieink kijutó helyről vágnak neki a harcnak, amit alighanem a lélekjelenlét dönt majd el. A világranglistán a magyarok pillanatnyilag hetedikek. Vancouver után a ranglista legjobb négy együttese automatikusan kvótát szerez, további egy-egy hely jut a földrészeknek.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Premier League új márkaidentitással vág neki a névadó szponzor nélküli korszaknak

Az angol labdarúgás topligája bemutatta új arculatát, amelyet a következő szezontól fog használni. A 2016-17-es bajnoksággal kezdődően jelentősen átalakul a...

Close