Sportszemle — 2016/02/11 at 06:30

Sportszemle 2016.02.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hosszú Katinka a mi Roger Federerünk

Egyetlen magyar sportoló sem vethető össze Hosszú Katinkával a hazai népszerűséget tekintve. A legjobb magyar úszónő tudatosan építi a saját márkáját, melynek eddig még az úszószövetséggel kirobbant konfliktusa sem ártott. Pedig hibázott, nem is egyszer – mondta az Origónak adott interjújában Berkes Péter sportmarketing-szakértő. Hova juthat el az Iron Lady marketingje?

Bohózatba illő, amit a Puskás Akadémia csinál | 24.hu

Valami egészen furcsa, a futball-logikának totál ellentmondó módon adnak kölcsönbe és igazolnak Felcsúton. Kérdés, mi lesz ennek a végeredménye?

Pofátlan tömeges csalás a kenyai félmaratonon

A csalás sajnos mindig a sport velejárója marad, csak vannak jól leplezett és igazán pofátlan átverések is. Kenyában megint hosszútávfutók próbálkoztak kicsit sem okos módszerrel. A tavalyi Kenya Maratonon még csak egy futó állt be a táv kisebbik részére, hogy megszerezze a második helyet és az azért járó pénzdíjat, az Eldoret Félmaratonon azonban már egy egész csapat atléta döntött úgy, hogy felesleges lefutni mind a 21 kilométert.

Az M4 megjelenése erősen átalakította a sporttévék piacát

A magyar sportnak sokat ártott, hogy 2002-2003 környékén eltűntek a sporthírek a kereskedelmi tévékből, az M4 és az állami pénzek megjelenése viszont átalakította a sporttévék piacát. A magyar vonatkozású sporteseményekre fókuszáló M4 Sport megjelenése jelentősen átalakította a hazai sportmédiapiacot, hangzott el a 3. Nemzetközi sportmenedzsment konferencián, Budapesten, február 10-én.

Gera Zoltán: Nekem sem garantált a helyem a válogatottban, ezért tavasszal is kiemelkedő

2016-02-10 16:37:49 A Ferencváros és a magyar válogatott kulcsjátékosa hosszabb lélegzetű interjút adott a tavaszi idényről, az Európa-bajnokságról, az angol futball hiányáról és a családjáról… A Fradiban és az Eb-n is folytatódhat a Gera-tánc… (Fotó: totalsport.hu) – Thomas Dollék mindig odafigyelnek a változatos edzésekre. Ez látszott a törökországi edzőtáborban is.

Női kézi: rasszista botrány Romániában, Pineau-t sokkolták a történ

Kevésen múlt, hogy Allison Pineau – a nagybányaiak kitűnősége – nem hagyta el a pályát a román női kézilabda-bajnokság 19. fordulójában megrendezett HC Zalau-HCM Baia Mare (26-36) mérkőzésen. A hazai csapat szurkolói rasszista megnyilvánulásainak célpontja elsősorban a vendégek francia légiósa volt, viszont a mérkőzés hajrájában a brazil Alexandra Do Nascimento is „célkeresztbe” került.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2016 lehet az adidas éve

A címet olvasván sokunkban kétségek merülhetnek fel, hogy a kijelentő mód megállja-e a helyét, vagy szükség van egy kérdőjelre a...

Close