Sportszemle — 2016/02/09 at 06:30

Sportszemle 2016.02.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Aki fél a Zika-vírustól, ne utazzon el a riói olimpiára

A Brazíliában és Dél-Amerikában terjedő Zika-vírus miatt óvatosságra inti a nyári riói játékokra készülő sportolóit az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága. A szervezet azt ajánlotta az egészségük miatt aggódó versenyzőknek, fontolják meg annak a lehetőségét, hogy nem utaznak el az augusztusi eseményre. Mivel a 2012-es londoni olimpián az amerikaiak nyerték a legtöbb érmet, riói részvételük meghatározó a játékok sikere szempontjából.

Végrehajtás alatt a DVSC, a debreceni futballklub

Szima Gábor a magyar futball egyik legerősebb figurája, csapata, a DVSC az elmúlt 11 szezonból hetet megnyert, a város a magyar futballforradalom egyik központja lett, legalábbis, ami az anyagiakat illeti. Két éve új stadiont is kapott, amit tavaly a világ negyedik legjobb stadionjának választottak a 2014-ben átadottak közül.

Márton Anita: Kis túlzással akkor is nyernék, ha helyből dobnék – N

Minden túlzás nélkül az előző év volt az eddigi legjobb a súlylökő Márton Anita pályafutása során, miután a 2015-ös szezon két legfontosabb versenyén is élete legjobbját érte el. A széria az idén is folytatódhat, a márciusi portlandi fedett pályás világbajnokságon például országos csúcsban reménykedik.

Kassai Viktor egyiptomi szuperderbit vezet

Sajtóhírek szerint Kassai Viktor vezeti majd az egyiptomi bajnokság szuperrangadóját, az Al-Ahli-Zamalek derbit. A Nemzeti Sport úgy tudja, a magyar játékvezetőt kérték fel, hogy vezesse az egyiptomi bajnokság legnagyobb rangadóját, amin a rekordbajnok Al-Ahli fogadja a címvédő Zamaleket. Kassainak magyar segítői lesznek, Tóth Vencel, Ring György és Farkas Ádám lesznek az asszisztensek, illetve a negyedik játékvezető.

A magyar ember tervez, az UEFA végez | 24.hu

Az Európai Labdarúgó Szövetségnek az MLSZ-ről kellene példát vennie és máris nem lenne ilyen kaotikus a jegyértékesítés.

Tökéletes ragadozó kellett a tökéletes tervhez

Tökéletes ragadozó kellett a tökéletes tervhez – Von Miller, a Super Bowl-győztes Broncos játékos emberfeletti játéka csak darabka volt abban a puzzle-ben, amit a Denver védelmének feje, Wade Phillips rakott össze a rájátszásra. A mesteri terv miatt az is belefért, hogy a pályán beismerjék, Peyton Manning játéka totális kudarc volt.

Az időseket és a családokat is várják a Bozsik-stadionba – NSO

A tavaszi szezon nyitó mérkőzésére, a február 13-i, Haladás elleni összecsapásra különleges akcióval készülnek a Budapest Honvédnál. A tizennyolc év alattiak és a hatvanöt felettiek ingyen tekinthetik meg a mérkőzést, és ez még messze nem minden… Minden korosztályra gondolnak a Honvédnál (fotó: NS-Archív) Ingyen a Budapest Honvéd hazai bajnokijaira? Miért ne?!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Super Bowl reklámspotok 2016

Vannak olyanok, akik a Super Bowlt nem is az amerikaifutball miatt várják, hanem inkább a reklámokra kíváncsiak. A döntő során...

Close