Sportszemle — 2016/02/05 at 06:30

Sportszemle 2016.02.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bedák élete meccsén vb-címért bokszol

Bedák Zsolt lesz a következő kihívója a Fülöp-szigeteki Nonito Donaire-nek, WBO kispehelysúlyú világbajnokának, aki áprilisban meccsel a magyar bokszoló ellen. A szerződést ugyan még nem írták alá, de a bokszoló menedzsere elmondta, ez már csak napok kérdése. Rácz Félix közölte, hogy már csak az utolsó simításokat kell elvégezni a megállapodáson, amely szerint a 12 menetes összecsapásra április 23-án, Manilában lesz.

Putnok lesz az új Felcsút?

Utolsó frissítés: Egy fideszesek által alapított Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportegyesület az elmúlt években több mint egymilliárdnyi közpénzt tudott megszerezni fociutánpótlás nevelésére. Öt év alatt már milliárdokat kapott egy fideszesek által alapított putnoki sportegyesület, amely tavaly év végén az Emberi Erőforrások Minisztériumától is 335 millió forint támogatást kapott – írja az Mfor.hu.

Megdöbbentő adattal szolgálunk, miért beteg a magyar kézilabda | 24.hu

Végignyálaztuk a Magyar Kézilabda Szövetség NB1-es és NB2-es rendszerében szereplő csapatok névsorát, és rátaláltunk a címben rejlő kérdés válaszára.

Csak Budapest jöhet szóba a 2019-es asztalitenisz-vb-re

Budapestnek egyedüli pályázóként jó esélye van a 2019-es egyéni asztalitenisz világbajnokság megrendezésére. Nátrán Roland, a magyar sportági szövetség (MOATSZ) elnöke sajtótájékoztatón bejelentette, hogy az eseménynek a budapesti Syma Rendezvényközpont adna otthont, illetve a szövetség rendelkezik az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkársága, a Magyar Olimpiai Bizottság, valamint a főváros vezetésének írásos támogatásával.

FIFA-világranglista: történelmi magasságban a magyar válogatott – N

A magyar válogatott a 19. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyen korábban sohasem foglalt el ilyen előkelő pozíciót. A mieink egy helyet javítottak a januári rangsorhoz képest, Elefántcsontpartot előzték meg. A magyar válogatott soha nem látott magasságokban, a 19. helyen a FIFA világranglistáján (Fotó: Földi D.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Átigazolások: ennyit még sosem költöttek egyetlen szezonban a Premier League klubok

A Deloitte könyvvizsgáló adatai szerint - a futballtörténelem során először - a Premier League klubjai átlépték az egymilliárd fontos álomhatárt....

Close