Sportszemle — 2016/01/21 at 06:30

Sportszemle 2016.01.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Volt olimpiai bajnok lesz sportolóink riói csapatvezetője

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége Fábián László sportigazgatót választotta a riói játékokra utazó magyar csapat vezetőjévé. “Az olimpiai bajnok Fábián László már többszörösen letette névjegyét sportolóként és sportvezetőként egyaránt. Az elmúlt években szoros, jó kapcsolatot épített ki a sportági szakszövetségekkel, a MOB sportigazgatójaként is bizonyította szakmai hozzáértését.

Négymillió forintért Mészáros Lőrinc cégéé lett a horvát focicsapat | 24.hu

Minimáláron jutott hozzá a csapathoz a vállalkozó. Jelentős tartozása van a klubnak, melynek egy részét záros hátáridőn belül rendezni kell.

FTC: a Werder neveltje érkezett – a német U-válogatott hőse – NSO

Trink korosztályos válogatott (Fotó: greuther-fuerth.de) A nordbayern.de több más német forrásra hivatkozva ír arról, hogy Florian Trinks már Budapesten járt, az orvosi vizsgálatokon is átesett, és hamarosan be is jelentheti a szerződtetését a Ferencváros. Ezzel szemben mi úgy tudjuk, hogy az orvosi vizsgálatra leghamarabb ma délután kerülhet sor.

Úgy tűnik, Hosszú megállíthatatlan lesz Rióban

Az elmúlt időszak időeredményei alapján szinte kizárt, hogy bárki is veszélyeztetné Hosszú Katinka riói olimpiai bajnoki címét 200 vegyesen, de 400-on is csak a kétszeres olimpiai címvédő kínai csodalány, Je Si-ven szoríthatja meg egy nagy és váratlan feltámadással. Közben beeshet még Hosszúnak egy-egy dobogós hely 100 és 200 háton.

Világbajnok tolmácsol a palermói Balogh Norbertnek

Mióta Palermóba szerződött, naponta hányszor hívják Magyarországról? – Mostanában sokkal többen keresnek, hatalmas megtiszteltetés, hogy bekapcsoltak az M4 élő adásába. Mit is mondjak? Nagyon fura… Még nem hittem el, hogy hol vagyok. – Miről érdeklődnek a rokonok, barátok, ismerősök és az édesanyja, aki nagyon közel áll önhöz?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.01.20.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close