Sportszemle — 2016/01/20 at 06:30

Sportszemle 2016.01.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Gyanúsan gyakran szakadnak a térdszalagok a győri kézicsapatnál

Műteni kell Bódi Bernadettet, a Győri Audi ETO KC jobbszélsőjét, mert elszakadt az elülső keresztszalag a térdében. Bódi a Sävehof elleni győztes BL-meccsen sérült meg, a talajra érkezéskor a hatoson belül elhelyezett reklámon csúszott meg. 2014 őszén ugyanígy sérült meg a svédek otthonában Orbán Adrienn.

368 induló a szerdán kezdődő budapesti pingpong World Touron

A Tüskecsarnokban bonyolítják le az asztaliteniszezők budapesti World Tour-versenyét január 20. és 24. között. Az esemény major besorolást kapott, így nem csoda, hogy komoly nemzetközi érdeklődés övezi a versenyt. A World Tour keddi sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az M4 Sport több, mint 200 perces beszámolója mellett szingapúri, maláj és amerikai tévétársaságok is tudósítanak.

Nagy bajban a Barcelona

Fotó: Faisal al Tamimi / Europress/AFP A Barcelonáról többnyire barátságtalan hangvételben cikkező gazdasági portál, az El Economista tudomása szerint (az AS információira hivatkozva) a Qatar Airways nem reagál a katalán csapat vezetőinek hívásaira, pedig az idény végén – június 30-án – lejár a mezszponzori szerződés.

Videó: Hosszú Katinka meghatottan nyilatkozik a magyar támogatásról

Utolsó frissítés: Miközben idehaza még tart a Magyar Úszószövetség körüli botrány, Hosszú Katinka Austinba utazott, és két aranyat szerzett egy nemzetközi úszóversenyen. Egy amerikai úszóportálnak lelkesen nyilatkozott arról, mennyire jól esett neki, hogy odakint magyarok biztatták a lelátóról. Egy úszással foglalkozó szakportálnak nyilatkozott Hosszú Katinka, miután az Egyesült Államokban, Austinban megnyerte a százméteres hátúszás döntőjét egy nemzetközi úszóversenyen.

Szekeres Pál paralimpiai tisztségviselő lesz Rióban

A Nemzetközi Kerekesszékes Vívószövetség kihirdette a riói paralimpia sportági versenyeinek tisztségviselőit, és a versenyigazgatóság elnöke Szekeres Pál lett. A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) keddi tájékoztatása szerint a paralimpiai bajnok magyar sportdiplomatának, aki az IWAS alelnöke, a verseny megrendezésének teljes koordinációja lesz a feladata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gyerekműsorral népszerűsítik magukat az alacsonyabb osztályú angol futball ligák

A The Football League a Nickelodeonon indít műsort. Az angol gyerekekben a következő szurkolói nemzedéket látják.

Close