Sportszemle — 2016/01/13 at 06:30

Sportszemle 2016.01.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hárommilliárdot kaszálnak a magyar kéziklubok

Aláírták az új támogatási szerződést a Szerencsejáték Zrt.-vel, csaknem 3,3 milliárd forintot osztanak szét évente a 26 profi klub között. A Veszprém és a Szeged együtt nagyjából egymilliárdot kap. A Magyar Kézilabdaszövetség (MKSZ) a 14 férfi és 12 női profi klub szabadon maradt reklám- és marketingjogait, valamint a szövetség reklámjogait eladta a Szerencsejáték Zrt-nek – jelentette be kedden Kocsis Máté a szövetség elnöke.

Storck kemény ellenfeleket akar

Bernd Storck szövetségi kapitány azt szeretné, hogy a magyar futballválogatott erős ellenfelekkel készüljön fel a franciaországi Európa-bajnokságra. A válogatott hamarosan véglegessé váló tavaszi programjával kapcsolatban Storck a magyar szövetség (MLSZ) honlapján elmondta: azt kéri a szövetség vezetésétől, hogy együttese a lehető legerősebb csapatokkal mérhesse össze erejét az Eb előtt.

A brit Forrest Gump másfél éven keresztül napi egy maratont futott | 24.hu

2014 augusztusában kezdte és vasárnap délelőtt fejezte be a futást Jamie Ramsay. Hosszában futotta végig az amerikai kontinenst. 17 ezer kilométeren 17 cipőt fogyasztott el.

Úszás: a szövetség méltányosságot gyakorol Hosszú felé, ha… – NSO

Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya hétfőn, Hosszú Katinka Facebook-oldaláról értesült arról, hogy a versenyző és edzője már Austinban tartózkodik, ahol részt vesz a pénzdíjas Arena Pro versenysorozat második állomásán (január 15-17.). Versenyengedélyezési kérelme – menedzsmentje révén – hétfőn érkezett meg a szövetségbe, amely kényszerhelyzetbe került.

Veretlenül megszerzett Eb-aranyban bízik a kézikapitány

A magyar férfi kézilabda-válogatottnak az a célja a pénteken rajtoló lengyelországi Európa-bajnokságon, hogy kiharcolja a riói olimpiai szereplés jogát vagy áprilisban indulhasson az olimpiai kvalifikációs tornán. A kapitány nyolc győzelemre számít, ez Eb-aranyat érne. Kocsis Máté, a magyar szövetség (MKSZ) elnöke hangsúlyozta: a sportágban az Eb a legnehezebb torna, és ahhoz, hogy erre megfelelően felkészüljön az együttes, a szövetség minden feltételt biztosított.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bemutatták a 2017-es kézilabda-vb kabalafiguráit

Egy évvel a férfi kézilabda világbajnokság kezdete előtt elindult a torna felvezető kampánya. Elsők között a kabalafigurákat mutatták be, amelyek...

Close