Sportszemle — 2016/01/12 at 06:30

Sportszemle 2016.01.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Eltörölnék az összes atlétikai világcsúcsot

A Brit Atlétikai Szövetség (UKA) hétfőn közzétett egy manifesztumot, amelyben javaslatokat tesz arra, hogyan lehetne újra tiszta, doppingmentes a sportág. Az egyik legfontosabb javaslat az, hogy töröljék el a világcsúcsokat az atlétikában.

A szurkolók szavazhatják meg, ki legyen az új szövetségi kapitány | 24.hu

A kazah szurkolók internetes szavazáson nyilváníthatnak véleményt arról, ki legyen a labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.

Curling: bronzéremmel mehet vb-re a junior női válogatott

Bronzérmet nyert vasárnap a magyar junior női curling-válogatott a finnországi B csoportos világbajnokságon, ezzel indulási jogot szerzett a márciusban Törökországban sorra kerülő korosztályos vb-re, írja az MTI. A Palancsa Dorottya, Miklai Henrietta, Kalocsai Vera, Bíró Bernadett, Joó Linda összetételű együttes százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg hétcsapatos csoportját, majd a negyeddöntőben a kínaiakat verte 8-2-re.

Aranylabda 2015: Lionel Messi ötödször az év legjobbja! – NSO

A Barcelona argentin kiválósága, Lionel Messi nyerte meg a 2015-ös Aranylabdát! Az argentin klasszis ötödször hódította el az év legjobbjának járó elismerést. A második helyen a Real Madrid kiválósága, Cristiano Ronaldo végzett, a harmadik Messi csapattársa, a brazil Neymar lett.

A lányoknál és a fiúknál is magyar a világ legjobb teniszezője

A nem túl sok sikerhez szokott hazai teniszsport méltó elismerése az a tény, hogy a legfrissebb junior világranglistát két magyar teniszező vezeti. Gálfi Dalma már a tavalyi évet is az első helyről kezdte, hozzá csatlakozott most Valkusz Máté is. A 17 éves Gálfi ebben az évben kétszer is Grand Slamet nyert.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A gólvonal technológia után a videobírót is bevetnék a labdarúgásban

A labdarúgás szabályalkotó testülete, az IFAB javaslatára a FIFA és tagszövetségei a következő szezontól tesztelhetik a videobírót, ami jelentős változásokat...

Close