Sportszemle — 2016/01/07 at 06:30

Sportszemle 2016.01.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hosszú Katinka összetépte Gyárfás szerződését

„Sajnálom, hogy itt kell lenni, a szerződéssel el akarnak hallgattatni, benne volt, hogy a 2017-es vb promóciójában vegyek részt. Ugyanott tartunk. Még mindig úgy érzem, eredményeimmel kiérdemeltem ezt a támogatást, de nem írom alá a szerződést. Nagyon nagy összegről van szó, de nem pénzt kértem.

Bartus László: Katinka | Amerikai Népszava

Bartus László: Katinka ( Kép: Hosszú Katinka emberi nagyság is. Igazi példakép. Fotó: index.hu) Tanulságos eset Hosszú Katinka úszónő konfliktusa az úszószövetséggel. Téved, aki azt hiszi, hogy itt egy ember elvárásai ütköztek egy bürokratikus szervezettel. Ez a civilizált külvilág találkozása a magyar viszonyokkal.

A legnagyobb változás az F1-autókon idén

2016-ban alig változik valami a szabályokban, ami befolyásolná az autók kinézetét a Forma-1-ben, a legfontosabb módosítás a kasztni alatt lesz: a kipufogórendszer kialakítása. Az erősebb hang miatt engedélyezik, hogy a turbinából származó gázok és a többi melléktermék különböző nyílásokon távozzanak az eddigi egyetlen cső helyett.

Lebontják és újrahasznosítják a Vidi-stadiont

Megkezdődött a székesfehérvári Sóstói Stadion lelátójának bontása, a létesítmény elemeinek többségét a város és Fejér megye több stadionjában, illetve határon túli településeken hasznosítják újra – mondta Cser-Palkovics András polgármester a helyszínen tartott sajtóbejáráson. A városvezető hozzátette: a műanyag székeket több mint 30 település között osztják szét, többek között Csákvár, Iszkaszentgyörgy, Sárkeresztúr futballpályáinak lelátóit teszik komfortosabbá velük.

Nem kellett sokat várni az év legsportszerűbb jelenetére | 24.hu

Jack Sock fair play-díjat érdemel, vitán kívül áll.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Így edz LeBron James a virtuális valóságban

Komoly marketing lépést tett LeBron James. Az új digitális technológiákért való rajongásáról híres NBA-bajnok elkészítette első virtuális valóság videóját.

Close