Sportszemle — 2015/12/22 at 06:30

Sportszemle 2015.12.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Blattert és Platinit nyolc évre tiltotta el a FIFA

A FIFA megerősítette, hogy a korrupció gyanújába keveredett Sepp Blattert és Michel Platinit nyolc évre minden futballal kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta. Az eltiltás azonnali hatályú. A két fuballvezető abba bukott bele, hogy nem tudtak elszámolni arról a kétmillió svájci frankos összegről, amit Platini 2011 februárjában kapott a FIFA-tól. A kifizetést Blatter engedélyezte.

Dárdai nélkül nincs ünneplés Berlinben – videó

A Dárdai Pál vezette Hertha Berlin eddig nagyszerű idényt tudhat maga mögött, a téli pihenőre vonuló bajnokságban dobogós helyen áll a magyar tréner együttese. A hétvégén a Mainz csapatát győzték le a fővárosiak, azonban mindaddig nem ünnepeltek a szurkolók a csapattal, amíg a hősként kezelt edző nem csatlakozott játékosaihoz.

A nevetséges félidei bemutatón röhög a fél világ | 24.hu

Olyat mutatunk, amilyet még biztos nem látott.

Eb 2016: Kassai meglepődött volna, ha nem utazhat a tornára – NSO

Irány az Eb – Kassai úgy érzi, a teljesítményével rászolgált arra, hogy a kontinenstornán szerepelhessen (Fotó: Action Images, archív) „Egy pályafutásban mindig vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Az a tény, hogy ott lehetünk az Európa-bajnokságon mutatja, hogy elismerik a teljesítményünket.

Most éppen jól fekszik a Telekom

Kálomista Gábor, az MVM Veszprém kézilabdacsapatot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója az M1 aktuális csatornán értékelte 2015-öt. Szerinte “két pici lépés hiányzott” ahhoz, hogy tökéletes szezont fussanak, ugyanis az elmúlt idényben a Bajnokok Ligája négyes döntőjében második lett az együttes, illetve a klubvilágbajnokság fináléjába is bejutott, írja az MTI.

A legfontosabb pillanatokra egyszerűen elfogyunk

A női kézilabda-válogatottnak nem sikerült kiharcolnia az olimpiai selejtezős szereplést, miután komoly csalódást keltve csak a 11. helyen végzett a dániai világbajnokságon. Németh András csapatának balszerencséje volt a legrosszabbkor beütő sérülésekkel, de a válogatott stábját sem lehet felmenteni a felelősség alól.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kihúzhatja magát a Tour de France a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség versenynaptárából

A Vuelta és néhány klasszikus egynapos hasonlóan járhatnak. Hatalmas sportpolitikai csatározás zajlik a háttérben.

Close