Sportszemle — 2015/12/15 at 06:30

Sportszemle 2015.12.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar fejlesztés forradalmasíthatja a bíráskodást

Egyéves fejlesztőmunka eredményeként, 383,62 millió forint európai uniós támogatással elkészült az a magyar-svéd együttműködéssel kifejlesztett leselőrejelző rendszer, amely a későbbiekben segítheti a futballbírók döntéseit. A Workforms Kft. hétfői közleménye szerint az új technológia “megbízhatóan képes mérni és előre jelezni a leshelyzeteket valós időben, ezzel elősegítve a játékvezetőket a helyes döntés meghozatalában”.

Marchionne: A Red Bull durván követelőzik, a szabályok pedig a szemétbe valók

Megtartotta év végi hagyományos sajtótájékoztatóját a Ferrari vezetősége. Az elnök Sergio Marchionne keményen nekiment a Red Bullnak, Bernie Ecclestone-nak, az FIA-nak, és élesen bírálta az agyonbonyolított szabályokat is. Sergio Marchionne (Fotó: Ferrari) Hónapokon át kérdéses volt, lesz-e egyáltalán motorja a Red Bullnak és a Toro Rossónak 2016-ban.

NOB-elnök: Budapest erős pályázó az olimpiára

„Budapest komoly lépéseket tett már eddig is, magáénak érzi az Agenda 2020-at, ez jól látszik abból, hogy milyen mértékben épít a már meglévő létesítmények felhasználására, és támaszkodik a főváros szépségeire, nevezetességeire, amik számos versenyszám esetében remek hátteret adhatnak” – mondta a német sportvezető az MTI-nek adott interjújában.

Először megy a határon túlra a Kolonics-kiállítás

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának hétfői közleménye szerint Kozmann György sportért felelős helyettes államtitkár megnyitóbeszédében hangsúlyozta: Kolonics György személyisége, életútja példaként szolgálhat a fiatalok, a sportolók számára.

Minden, amit fél évvel az Eb-rajt előtt tudni kell a 24 válogatottról

Franciaország: Az elmúlt 10 év vitathatatlanul legerősebb keretét rakhatná össze Didier Deschamps, de nagy kérdés, hogy a Mathieu Valbuena-Karim Benzema szexvideós zsarolás mennyire zilálja szét az összhangot. Szerencséjükre Benzema pótlására ott van Antoine Griezmann és Olivier Giroud is, míg a csapat magját olyan tehetségek jelentik, mint Rapael Varane, Paul Pogba vagy épp Anthony Martial.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Rió 2016: megvan milyen lesz a magyar olimpiai csapat formaruhája

Végre csinosak lesznek az olimpikonjaink! Sikerült elszakadni a népi motívumok túlhangsúlyozásától és az unalmas megoldásoktól. A kollekciót a Use Unused...

Close