Sportszemle — 2015/12/14 at 06:30

Sportszemle 2025.12.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Festői környezet, ötcsillagos kényelem – itt laknak majd Dzsudzsáké

Mindkét irányban csodálatos a kilátás a Hotel Parc Beaumont-ból (Fotó: uefa.com) – A GALÉRIÁHOZ KATTINTSON A KÉPRE! „Most tértem vissza Pau-ból, a csapatmenedzseremmel megnéztük a szállodát, ahol két hétig élni fogunk. Ezen kívül megnéztük az edzőpályákat is. Úgy gondolom, ez remek hely a csapat felkészítéséhez” – nyilatkozta még a szombati Eb-sorsolást megelőzően a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck az M4 Sportnak.

Amikor Dárdai Pálon kívül is volt élet

Meg kellene egyszer írni a világban bolygó magyar futballedzők történetét. Nem a mostaniakét, arról még nincs nagyon mit. Fantasztikus fejlemény, hogy Dárdai Pál (Hertha BSC) személyében végre újra van magyar futballedző, mégpedig sikeres, a négy nagy európai bajnokság egyikében, de képzeljük csak el: az 1933-34-es Serie A-ban 12 magyar edző dolgozott olyan csapatokkal, mint a 2.

Tinkov kiszáll a kerékpársportból: “B@sszák meg mind!”

„B@sszák meg mindnyájan”, „ők fognak a sz@rban maradni”, „az UCI hülyék gyülekezete” – többek között a fentiek is elhangzottak az orosz milliárdos, Oleg Tinkov szájából, a Cyclingnews-nak adott interjúban. A világbajnok Peter Sagan-t és az elmúlt évtized legjobb GT-menőjét, Alberto Contadort is soraiban tudó Team Tinkoff tulajdonosa, Oleg Tinkov a Kanári-szegeteken adott interjút a Cyclingnews-nak, melyben kendőzetlenül beszélt arról, miért jutott el odáig, hogy bejelenti: 2016.

Milyen mezben játsszon a csapat az Eb-n?

A szurkolók választhatják ki, milyen mezben játsszon a magyar fociválogatott a jövő évi Európa-bajnokságon – közölte a szombati sorsolás előtt a csapat szereléseit szállító Adidas. Az biztos, hogy a mez marad hagyományos színű, tehát piros hazai és fehér idegenbeli, de mindkettő esetében kétféle verzió közül választhatnak a szurkolók: a klasszikus megoldás mellett egy függőlegesen csíkozott tervet is készített a cég.

Sport – Hatvan éve nyomja Faházi „Janika, a fáradhatatlan pingpongművész

Volt, hogy egy hétig nem mentem le, szörnyen éreztem magam. Ha szükség van rá, segítek a Budapest másodosztályú bajnokságában Lendület néven szereplő Ybl Tervező Iroda csapatának; ha bajban vannak, rám mindig számíthatnak. Janika túl a hetvenen is meccseket nyer. Poénjaival nem ma kezdte: 1965-ben lett az alumíniumgyár együttesének igazolt játékosa.

Magyar teniszező még nem ért el ilyen sikert

Gálfi Dalma első magyarként elsőként zárja az évet a junior teniszezők világranglistáján. A Magyar Tenisz Szövetség honlapjának beszámolója alapján a 16 éves Gálfi a Floridában zajló Orange Bowl elnevezésű rangos junior tornán biztosította be, hogy az év végen is ő lesz a legjobb. Gálfi, valamint Valkusz Máté egyaránt az elődöntőig jutott az Orange Bowl-on.

Női kézi-vb: így reagált az EHF elnöke a videobírós blamára – NSO

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elnöki és egyben a nemzetközi szervezet alelnöki tisztét betöltő Jean Brihaul-t a dániai világbajnokságon kérdeztük a videobíró-rendszer leszerepléséről. Mint ismert, a Dél-Korea-Franciaország világbajnoki csoportmeccsen 6-6-os állásnál nem adtak meg egy gólt az ázsiaiaknak, miután a gólbírórendszer (Video Proof System) alkalmazása után azt a jelzést kapták a játékvezetők a zsűritől, hogy a labda nem volt benn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Újraértelmezte a klub honlap fogalmát az AS Roma

Megújult az AS Roma honlapja, nem is akárhogyan! A szurkolók segítségével alakították át olyanra, ami igazán vonzó a rajongóknak. A...

Close