Sportszemle — 2015/12/11 at 06:30

Sportszemle 2015.12.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Akit eltanácsoltak a futballtól, most a legértékesebb

Akit eltanácsoltak a futballtól, most a legértékesebb – Öt külföldi edző, köztük Doll és Storck látta benne azt, amit az alkata miatt a magyarok nem igazán. Itthon nem kellett, Spanyolországban tanulta a futballt. Nagy Ádám 20 évesen Fradi-vezér, villámkarrier az övé. Terveiről, korábbi kínjairól is beszélt.

Érdemes lesz megszórni a riválisokat

Január 3. és 5. között, egy héttel a belgrádi Európa-bajnokság nyitánya előtt rendezik meg a 10. Volvo-kupáért kiírt nemzetközi férfi vízilabdatornát, amelynek idén Győr ad otthont. Kemény Dénes, a hazai sportági szövetség elnöke emlékeztetett rá, annak idején azért találták ki ezt a tornát, hogy a teljes magyar vízilabdát segítse, többek között azzal, hogy évente más-más vidéki színhelyen rendezik meg.

Deutsch volt az egyetlen jelölt, így hát elnöknek is választották | 24.hu

A fideszes politikust választotta meg elnökének a Sportegyesületek Országos Szövetsége.

Hogy került Szibériába a Super Bowl?

Az 1982-ben megrendezett Super Bowl XVI-ről az egyik résztvevő majdnem elkésett, a média a száját húzta a hideg és a helyszín miatt, de olyan nézettsége volt, mint azóta semmilyen sportközvetítésnek. A San Francisco 49ers-Cincinnati Bengals döntővel folytatjuk Super Bowl 50-sorozatunkat.

Gyanússá vált a pályázat nélkül elnyert világbajnokság

A francia pénzügyi ügyészség vizsgálja a 2021-es atlétikai világbajnokság odaítélésének körülményeit, miután a verseny rendezési jogát áprilisban az egyesült államokbeli Eugene pályázat nélkül kapta meg a Nemzetközi Atlétikai Szövetségtől. A vizsgálat részét képezi a IAAF ellen folytatott széleskörű nyomozásnak. Az ügyészség szóvivője úgy nyilatkozott: december elsején kezdtek el kutakodni annak hatására, hogy a nemzetközi médiában megkérdőjeleződött az IAAF helyszínkijelölő döntése.

Hertha: Dárdai a bennmaradásért nem kap prémiumot, ezért viszont ig

Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának magyar vezetőedzője a Bildnek adott interjúban beszélt a berliniek premizálási rendszeréről. A Hertha a szezon meglepetéscsapata a Bundesligában, ahol a BL-selejtezőt érő negyedik helyen áll, a Német Kupában pedig a legjobb tizenhat között van, következő ellenfele a második ligás Nürnberg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.12.10.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close