Sportszemle — 2015/12/09 at 06:30

Sportszemle 2015.12.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Élete végéig ömlik a pénz a kosárkirály számlájára

Történelmi, élete végéig szóló szerződést kötött a Nike LeBron Jamesszel, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Cleveland Cavaliers sztárjátékosával. Az ESPN szerint a megállapodás több szempontból is különleges, ugyanis az amerikai sportszergyártó cég 44 éves történetében még nem volt példa arra, hogy valakivel örökös szerződést kössön, ráadásul – bár a konkrét összeget nem hozták nyilvánosságra -, ekkora pénzt sem kapott még egyetlen sportoló, hogy egy márka reklámarca legyen.

Valóra válhat a a tévében az MTVA régi álma

Utolsó frissítés: Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) 75. genfi közgyűlésén deklarálta, hogy legyenek szabadon foghatók a jelentős sportesemények. Ezt a közmédia is többször kezdeményezte már – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). Jelenleg is fennálló probléma, amely elsősorban a határon túli magyarokat érinti, hogy a közérdeklődésre számot tartó sportesemények kódolatlanul, országhatárra való tekintet nélkül nem foghatók – közölte az MTVA.

Kézi-vb: Ezt nem látták? Leszerepelt a videobíró, mindenkit eltilto

Érdekes jelenetet hozott a dániai női kézilabda-világbajnokságon a Dél-Korea-Franciaország csoportmérkőzés 17. perce: 6-6-os állásnál a dél-koreai 13-as, Ju Hjun Dzsi lövése után a labda a léc alsó lapjáról a gólvonal mögé vágódott, onnan vissza a lécre, innen a gólvonalra, majd kipattant.

Eb-hősök sorsolnak ellenfeleket a magyar válogatottnak | 24.hu

Korábban az egész világ őket csodálta. Szombaton ismét a középpontba kerülnek.

FTC: francia sztárcsapat kereste meg a zöld-fehéreket – NSO

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta, a Ferencvárost megkereste a francia élvonalbeli-labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Lyon, mert együttműködést szeretne a zöld-fehérekkel. „Valóban megváltoztatja a klubok helyzetét az, hogy kijutottunk az Európa-bajnokságra – mondta Orosz Pál az M4 Sportnak. – Egyrészt más hangulat van. Olyan eredményt ért el a válogatott, ami a magyar labdarúgásnak klubszinten is fontos.”

Bacsinszky az év legtöbbet fejlődött teniszezője

A magyar származású, svájci Bacsinszky Tímea lett az év legtöbbet fejlődött női teniszezője a profi tornákat szervező WTA szerint. A 26 esztendős játékos azzal vívta ki az elismerést, hogy a világranglista 12. helyén zárta a szezont, így tavalyi eredményéhez képest 36 helyet javított.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Közösségi oldalt indított a baseball játékosok érdekvédelmi szervezete

Az MLBPA úttörő kezdeményezésre vállalkozott. Az Infield Chatter oldallal a játékosok és a szurkolók kapcsolatának erősítése a célja.

Close