Sportszemle — 2015/12/04 at 06:30

Sportszemle 2015.12.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


‘Komolyság nélkül sose lesz itthon igazi esport’

Kőkemény gyakorlás, milliós pénzdíjak és aktív közönség – csak néhány összetevő, mely nélkül a profi esport közösség kialakítása hosszú távon eleve halálraítélt, de minimum vérverejtékes vállalkozás. A Távol-Keleten és nyugaton már bőven akadnak, akik megélnek ebből, itthon azonban még egyelőre nyomát se látni talán 1-2 apró kivételtől eltekintve.

Óriásit nőhet az esélyünk a foci-vb-re jutásra | 24.hu

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága csütörtöki ülésén tárgyalt arról a javaslatról, hogy a világbajnokságon résztvevő válogatottak számát emeljék fel 32-ről 40-re.

Női kézi-vb: hogy lehet kijutni az olimpiára? – NSO

Női kézilabdában a 2016-os riói olimpia felé vezető úton az egyik legfontosabb állomás a szombaton kezdődő világbajnokság. Cikkünkben áttekintjük az „olimpiai helyzetet”. Szucsánszki Zitáék célja az olimpiai kvóta megszerzése vagy az olimpiai selejtező elérése Dániában (Fotó: Földi D.

Idén gyorsabb lesz a legjobb magyar síző

A hétvégén megkezdi szereplését az alpesisí Világkupa-sorozatban Miklós Edit, aki a kanadai Lake Louise-ban sorra kerülő versenyen lesiklásban és szuper-óriásműlesiklásban áll rajthoz. A lesiklásban olimpiai hetedik síző a viadalt megelőző időszakban az egyesült államokbeli Copper Mountainben készült.

Bogozzuk ki együtt az F1 új gumiszabályait!

Szerdán Párizsban ült össze a Motorsport Világtanács, és ratifikált jónéhány régóta húzódó döntést, azaz: a Scuderia Toro Rosso kaphat jövőre 2015-ös Ferrari-motor, még ha a szabályokban az is van, hogy egy gyártó csak egyféle motort adhat el évente, illetve hogy az STR már az ötödik ferraris csapat lesz jövőre, bár

Németh Krisztiáné az év gólja az MLS-ben

Németh Krisztián, a Sporting Kansas City magyar válogatott csatárjának gólja lett az év találata az MLS 2015-ös szezonjában. Az egyéni szóló után született gól a szurkolók szavazatai alapján lett a legszebb. Németh azzal a góllal lett a befutó, amit a Portland ellen szerzett, amikor a félpályától indulva cselezte át magát az ellenfél védelmén, mielőtt a hálóba lőtt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Valahogy így kell szponzort keresni!

Hogyan győzd meg egy nemzetközi vállalat vezetőjét, hogy lemondjon negyedmilliárd angol fontról? A Chelsea 2 percben tökéletes választ ad a...

Close