Sportszemle — 2015/12/03 at 06:30

Sportszemle 2015.12.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Rummenigge: A túl magas angol közvetítési jogok tönkreteszik a futballt

Hihetetlen összegről van szó, mondja Rummenigge, és nehéz lenne vitatkozni a szavaival: az 5,13 milliárd font 7 282 532 434 euró (jó, forintban is megadjuk, 2 265 606 350 424 forintról van szó), amit úgy osztanak fel a 20 csapatos bajnokságban, hogy még az utolsó helyezett csapat is 99 millió fontot kap, az első pedig több mint 150 milliót.

A csapat, amely levette a mellényt a nagyokról

Fotó: Máté Péter / Magyar Nemzet Mint fatörzsnek erős ága, úgy illeszkedik Pécshez Kozármisleny. A Baranya megyei város első ránézésre teljesen átlagos képet fest: szépen rendezett park és közösségi ház fogad, a csárdában pedig szívélyes köszöntéssel üdvözlik az éhes gyomrok gazdáit. Mégis mi teszi igazán különlegessé?

Kovács Kokó: Klicsko visszavág | 24.hu

Állandó szerzőnk elmagyarázta, mi okozhatta Klicskó vereségét és, hogy lesz-e visszavágó Fury ellen.

Bemutatták a magyar labdarúgás történetét bemutató könyvsorozatot

2015-12-02 10:35:51 Bemutatták kedden a magyar labdarúgás története című ötkötetes könyvsorozatot, mely a kezdetektől egészen 2015-ig dolgozza fel a hazai futball történéseit. Dr. Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja egy teljes sorozattal ajándékozta meg a házigazda Puskás Intézetet, amelynek nevében Mravik Gusztáv archívumvezető vette át a köteteket (Fotó: Kristóf Lajos/FFT) Szöllősi György, a Puskás Intézet igazgatója a felcsúti Pancho Arénában rendezett eseményen elmondta, hogy a kötetek a Debreceni Egyetem gondozásában jelentek meg.

Sándor György a bulizás helyett az alvásra szavazott – NSO

Cikkünk első részében az ausztrál labdarúgásról írtunk, a második részében a Sándor Györggyel készült beszélgetésünket olvashatják. A kilencszeres magyar labdarúgó-válogatott középpályás az Ausztrália nyugati partján fekvő Perth Glory csapatát erősíti, a Nemzeti Sport Online-nak pedig elmondta, milyen élmény Ausztráliában labdarúgónak lenni, beszél a pályafutása korábbi időszakairól, a Videotonról, a nemzeti csapatunkról, valamint annak legújabb felfedezettjéről, Kleinheisler Lászlóról.

Kisvárda felcsútosodik: 1,26 milliárd tao-pénz mehet focira

Közel tízszer annyi tao-támogatáshoz, 1,26 milliárd forinthoz jutott idén a kisvárdai Várda Sport Egyesület, mint tavaly, írja az Mfor.hu. 2013-ban 33 millió, 2014-ben 135 milló forint tao-támogatás jutott a helyi NB II.-es futballklubnak. A tavaly még NB III.-as egyesülethez azóta dőlnek az állami támogatások is, mióta Seszták Miklós lett a nemzetgazdasági miniszter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Karim fail…

Karim Benzema, a Real Madrid csatára körül forr a levegő. De mi történt a franciával, hogyan jutott idáig? Először a...

Close