Sportszemle — 2015/12/02 at 06:30

Sportszemle 2015.12.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Egyszer még átkozni fogják a fociklubok az új és nagy stadiont

Alig lézengenek a magyar élvonal meccsein a nézők, és ez már az MLSZ-nek is feltűnik. Ám a kluboknak nem létszükséglet a nézőszám emelése: itt a profi marketing még gyerekcipőben jár, leginkább csak nosztalgiáznak, magyarázatokat keresnek. A magyar foci bevételei alapján a KKV-szektorba tartozik, annál azonban lényegesebb több állami hátszéllel és támogatással.

Ami megöli a futballt: 130 millió font ügynököknek egy nyáron

A angol futballbajnokság, a Premier League egyben egészen biztos a többi bajnokság előtt jár: itt fizetik a legtöbb pénzt a futballisták átigazolásai után. Azt viszont kevesen tudják, hogy az irdatlan pénztömeg egy nagyobb részét a játékosok menedzserei teszik zsebre, iden a PL-ben ez a szám 129 857 560 font. “Hihetetlen összeg.

Az Eb-sorsolás után indul a jegyértékesítés az EURO2016.com-on

2015-12-01 17:18:17 A lehetőségeknél nagyobb érdeklődés esetén az UEFA sorsolással dönt arról, hogy kik jutnak hozzá az Európa-bajnokság mérkőzéseinek jegyeihez. Egy igénylő maximum 4 belépőt kérhet. A résztvevő válogatottak szurkolói számára két nappal a csoportok kisorsolása után, 2015. december 14-én, hétfőn 12.00-kor kezdődik a jegyigénylés a 2016-os Európa-bajnokságra az EURO2016.com weboldalon, amely az egyetlen hivatalos jegyértékesítési felület a tornára.

Női kézi-vb: az MKSZ a közvetlen kijutást vagy az olimpiai selejtez

Négy nappal a dániai női világbajnokság rajta előtt sajtótájékoztatót tartott a Magyar Kézilabda-szövetség. Kocsis Máté, az MKSZ első embere elmondta, az elnökség hivatalos célként az olimpiai kvalifikáció közvetlen megszerzését vagy az ötkarikás selejtezőn való részvétel kiharcolását, azaz a legjobb hét közé kerülést fogalmazta meg hivatalos célként.

Németh Krisztiánnak az ön szavazatára is szüksége van

Már csak egy lépésre van a magyar válogatott csatára attól, hogy övé legyen az Év gólja az amerikai bajnokságban. Négy kört már megnyert a Sporting Kansas csatára, így a döntőbe került, ahol az olasz Sebastian Giovinco az ellenfele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Új nevet kaphat a Barcelona stadionja

Névadó szponzort keres a katalán klub a Camp Nou számára. Már egy ügynökséget is felfogadtak, hogy minél hamarabb összehozzák az...

Close