Sportszemle — 2015/11/30 at 06:30

Sportszemle 2015.11.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az MLSZ és a kéziszövetség is beperli a Transparency Internationalt

A Kocsis Máté vezette Magyar Kézilabda Szövetség is csatlakozik ahhoz a perhez, amint a Magyar Labdarúgó Szövetség indított a Transparency International (TI) ellen, derült ki a kéziszövetség rendkívüli küldöttgyűlésén. A Nemzeti Sport cikke szerint Kocsis Máté elnök jelentette be, hogy csatlakoznak ahhoz a jogi eljáráshoz, amit az MLSZ indított, hogy helyreigazítást érjen el a TI-nél.

Sport – Hamburg visszalépett az olimpiai pályázattól, Budapestnek három ellenfele maradt

A németországi városban vasárnap népszavazáson bukott el az erről szóló kérdés. Hamburg nem fog pályázni a 2024-es olimpia megrendezésére. A Hanza-városban vasárnap tartották a népszavazást a kérdésről, és a referendumon részt vevők 51,7 százaléka nemet mondott a lehetőségre. A népszavazáson 652 817 jogosult járult az urnák elé.

Michelisz 2012 után újra privát világbajnok

Az időmérőn az utolsó pillanatban maradt le Michelisz Norbert arról, hogy a túraautó-vb katari idényzáróján a legjobb ötből indulhasson, de így is a nagyon jó hatodik rajthelyet szerezte meg magának. A rajt is jól sikerült az első futamon, de rögtön utána egy kisebb kavarodásba került, és visszaesett a nyolcadik helyre, ahonnan az időmérőn nagy meglepetést okozó ladás Nicky Catsburgot kellet megvernie a hetedik helyért.

Új főszponzora van a Ferencvárosnak | 24.hu

Hároméves megállapodást kötött a Magyar Telekommal a zöld-fehér alakulat.

Akkora bajnok lehet belőle, amekkorát rég láttunk

Tyson Fury keresztneve nem véletlenül egyezik az amerikai bokszlegenda, Mike Tyson vezetéknevével: amikor Fury megszületett 1988 augusztusában, Iron Mike épp a csúcson volt, a bokszkedvelő, sőt, pusztakezes bokszoló John Fury, Tyson apja pedig ragaszkodott hozzá, hogy a nehézsúlyú bajnokról nevezze el fiát.

Kvíz: újabb stadionok, szokatlan szemszögből – mi a nevük? – NSO

Mostani kvízjátékunk a második része annak, amelyben meg kell tippelni, hogy melyik híres vagy kevésbé híres labdarúgó-stadiont látja a képen. Nagyon könny

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hogyan építsünk brandet a magyar labdarúgó válogatottból?

A magyar labdarúgó válogatott a pályán már felnőtt az európai élmezőnyhöz. Most már „csak” a háttér stábnak kell egy igazán...

Close