Sportszemle — 2015/11/26 at 06:30

Sportszemle 2015.11.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Csányi: Elfogytak a nézők a lelátókról

Az MLSZ a hagyományokhoz hűen idén is november 25-én, az Aranycsapat 6-3-as londoni győzelmének évfordulóján tisztelgett a válogatott egykori és jelenlegi játékosai előtt. Évértékelő beszéde elején Csányi Sándor kifejtette, hogy bár ezúttal elmaradt a válogatott játékosok tiszteletére felállított emlékmű megkoszorúzása, de ezt egy örömteli esemény, a Puskás Ferenc Stadion átépítése indokolja.

Olyan macera lesz élőben focit nézni, mint repülni

Alighanem hosszú időre megváltoztatja az európai futballszurkolók életét az egyébként nem új keletű felismerés, hogy a terroristák számára tökéletes célpont egy több tízezer embert vonzó mérkőzés. Magyarországon is megváltozhat a meccsre járás megszokott rendje. Az MLSZ tisztában van azzal, hogy Magyarország vélhetően nem első számú célpontja a terroristáknak, a szövetség ugyanakkor az Origo kérdésére elmondta, milyen intézkedéseket javasol a soron következő mérkőzések biztosításánál.

NFL: 2016-ban Londonba jön a Colts és a Bengals is – párosítás – NS

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) bejelentette a 2016-os londoni mérkőzések párosításait – bár az egyik fellépő még kérdéses. Az idei utolsó londoni mérkőzésen a Kansas City Chiefs kiütötte a Detroit Lionst (Fotó: Action Images) Az biztos volt, hogy a Jacksonville Jaguars a szerződése értelmében jövőre is jön Európába, az ellenfele október 2-án a csoportrivális Indianapolis Colts lesz – Andrew Luck először játszhat NFL-meccsen Londonban, feltéve, hogy akkor (a mostani állapotával ellentétben) egészséges lesz.

Vincze Ottó – Ennyi van a névjegykártyámon

Oh, kérem, semmi esélyünk – mondta Vincze Ottó egykori válogatott labdarúgó. No, nem felnőttként, gyerekként egy focitornán, amikor az Ózdi Kohász Sport Egyesület, vagyis az OKSE rövidítéséről kérdezték. Főhősünk, innen indulva 16 évesen a Ferencvárostól igazolt a svájci FC Sionhoz, ahonnan 1997-ben fél évre a Barcelona B csapatához is kikerült.

Deutsch örülne, ha az MTK zöld lenne

Zöld minősítésre hajt az új stadion építő MTK. A kispadokat pedig úgy helyezik majd el, ahogy Angliában szokás. “Az MTK elnökétől egy zöld minősítésről elismerő módon, pozitívan beszélni egy kicsit furcsa lehet”, a klubnak most mégis az a célja, hogy az épülő új Hidegkuti Nándor Stadion ilyen minősítést kapjon – mondta Deutsch Tamás, az MTK elnöke a klub Facebook-oldalán megjelent videóban.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az ATP World Tour az Emirates-szel szárnyal tovább

Az ATP World Tour további öt évig meghosszabbította az együttműködését a Fly Emirates légitársasággal. Ezzel a márka a teniszliga premier...

Close