Sportszemle — 2015/11/25 at 06:30

Sportszemle 2015.11.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Diákoknak rendeznél olimpiát? Akkor fizess szépen a névhasználatért! – 444

Tényleg érdemes mindig gondosan átolvasni a szerződéseket, azokat is, amiket rutinszerűen írunk alá. Erre jöhettek rá azoknál a sportszövetségeknél, akik a Magyar Diáksport Szövetséggel állnak kapcsolatban. Van egy Diákolimpia elnevezésű versenysorozat. Pontosabban Diákolimpia®, hogy ez miért fontos, arra mindjárt rátérünk. Ez, mint a neve is mutatja, diákoknak szervezett sportverseny.

“Molenbeekben húsz éve is riasztó arcok éltek, de jól szurkoltak”

2015-11-24 12:01:56 Lőrincz Emil öt évig játszott Brüsszel ma már rettegett kerületében. A Molenbeek 1991-es csapatképe, Lőrincz Emil a felső sorban balról a harmadik (fotó: labdarugo.be) Egész Európa egyik legrosszabb hírű városrésze most a brüsszeli Molenbeek, amely a radikális iszlám fészkeként híresült el, rengeteg közel-keleti bevándorlóval.

Kézilabda: lemondott posztjáról az MVM Veszprém elnöke – NSO

Távozik az MVM Veszprém kézilabdacsapatának elnöke, Fonyó Károly. A sportvezető 2012-ben érkezett a klubhoz, és segített annak talpra állításában. Az alábbiakban a klub közleményét olvashatják. „Dr. Fonyó Károly, az MVM Veszprém elnöke 2015. november 23-án lemondott elnöki titulusáról, valamint az MKB Veszprém Kézilabda Zrt.-ben betöltött igazgatósági tagságáról.

Életre szóló eltiltást kaphat Platini

Életre szóló eltiltással büntetné a FIFA Michel Platinit, írja az AFP egy jogászra hivatkozva. A FIFA etikai bizottsága október 8-án függesztett fel Platinit, aki kétmillió svájci frankot kapott Blattertől 2011 februárjában. Az UEFA-elnök azt mondta, korábbi tanácsadói munkáját fizették ki neki, de erős a gyanú, hogy azért kapta a pénzt, hogy ne induljon Blatter ellen a FIFA-elnökségért.

Az Eb hangulata nem eshet a jelenlegi helyzet áldozatául | 24.hu

A terrorveszély ellenére lesznek szurkolói zónák.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nincs annál egyszerűbb, mint Uberrel Jacksonville Jaguars meccsre menni

Utolsó pillanatra marad a döntés? Semmi gond! A szurkolók egyetlen tranzakcióval rendelhetnek fuvart a Jacksonville Jaguars otthonául szolgáló EverBank Field...

Close