Sportszemle — 2015/11/20 at 06:30

Sportszemle 2015.11.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A forradalmár nem irigy a futballistákra

Ha már szóba hozta a létesítményeket és a feltételrendszert, most hol edzenek? Változott valami a szövetségi kapitány kiborulása óta? – Érzékeny téma. Októberben és novemberben a szabadtéri uszodában edzettünk a Komjádiban, szerencsére most már az ötvenes medencében tudunk úszni. Ezzel nincs probléma. – Visszatérve a futballra: van kedvenc játékosa?

Így születik az új Michelisz

Új tehetségkutató műsorral jelentkezik decemberben a köztévé, az M4-en induló A jövő négykeréken viszont egészen egyedi terepre merészkedik, és a jövő magyar autóversenyzőjét keresi. A műsor 10 részben mutatja be, hogyan lehet több száz jelentkezőből a szimulátorból a versenyautókig eljutva igazi versenyzőt faragni, a győztes ráadásul egy éves szerződést is kínálnak a végén.

Pólósaink bevették a Hírességek Csarnokát

Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán személyében újabb hat magyar vízilabdázót választottak be a sportág hírességeinek csarnokába. A magyar szövetség (MVLSZ) honlapjának beszámolója szerint az International Swimming Hall of Fame (ISHOF), azaz a vizes sportágak halhatatlanjait tömörítő nemzetközi szervezet Team Hungary néven választotta tagjai közé a 2000-es sydneyi, a 2004-es athéni és a 2008-as pekingi olimpián is aranyérmes hat vízilabdázót.

Gálfi Dalma: Ugyanúgy viselkedem, mint amikor 100. voltam a junior világranglistán | 24.hu

A magyar teniszpalánta fél év leforgása alatt két Grand Slam-tornát nyert, a sportág egyik legtehetségesebbjeként tartják számon. Jövőre már a felnőttek között bizonyítana és mihamarabb szeretne megmérkőzni egy top 10-es játékossal. Interjú Gálfi Dalmával.

Eb 2016: a magyar szurkoló csak két jegyet igényelhet – NSO

Magyarországon egy szurkoló mérkőzésenként két jegyet igényelhet az Európa-bajnoki mérkőzésekre, miközben a többi résztvevő ország nagy részében igénylésenként négy jegyre lehet pályázni. A Németországban és Törökországban is kettőre limitált rendszernek előnyei és hátrányai is vannak. Kiszúrás a családokkal és a baráti társaságokkal vagy az esély növelése? Nézőpont kérdése…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Filmezz, szerkeszd, oszd meg! – valós idejű közösségi videókra éhesek a sport fanok

Ismétlések, összefoglalók lehetőleg azonnal, mobilbarát formátumban, megosztásra készen. A sikerrecept egyszerűnek tűnik, de hogyan lehet mindezt hatalmas stáb nélkül, hatékonyan...

Close