Sportszemle — 2015/11/18 at 06:30

Sportszemle 2015.11.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hiába nyert orosz futó maratont Japánban, lecsapott a szigor, és elvették tőle

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) pénteken jelentette be, hogy Oroszországot felfüggeszti, atlétái pedig nem indulhatnak nemzetközi versenyeken. Úgy látszik, ez a hír nem jutott el mindenkihez, egy orosz maratonista máris érezheti a szigort. Viktor Ugarov ugyan megnyerte a japán Kanazava-maratont vasárnap, de az IAAF kedden már arról tájékoztatott, a szervezők törölték az eredményét és pénzdíjat sem kapja meg.

Norvégiában talált otthonra a válogatott balszélső

Juhász Gabriella Magyarországon a legjobb klubcsapatokban kézilabdázott, volt bajnok, kupagyőztes és nemzetközi kupadöntős a Győri ETO-val, nyert érmet a Ferencvárossal és a Debrecennel, három éve pedig Norvégiában játszik. Megvalósult az álma, szereti a nyugalmat és a kiegyensúlyozott légkört. Nem tervezi, hogy magyar klubhoz igazoljon, a válogatottságot pedig nem érzi életszerűnek.

Mekkora jutalmat kapnak labdarúgóink az Eb-részvételért? | 24.hu

Az MLSZ hétfői sajtótájékoztatóján Vági Márton főtitkár elmondta, a csoportkör és a pótselejtezők tizenkét meccsén a csak a győzelemért járt jelentős jutalom, míg a döntetlenért ennek harmadát fizették ki a kezdőknek. Mindenki oszthat, szorozhat.

Biztosan a harmadik kalapban leszünk az Eb-sorsoláson

Írország 2-0-ra legyőzte hazai pályán Bosznia és Hercegovinát a múlt pénteki 1-1-es első mérkőzés után, ezzel nem kiemeltként kvalifikálta magát az Eb-re a pótselejtezőből. A bosnyák kiesés viszont azt is jelenti, hogy a magyar válogatott biztosan a harmadik kalapba kerül majd a december 12-i sorsoláson, amin elkerüli a szlovákokat, a lengyeleket és a románokat is.

Jobb ha nem tudjuk, Dárdai és Storck nélkül hova jutunk – 7 ok – NS

Miért nem sikerült ezúttal sem? Mik voltak a sokadik kudarc okai? 1986-ot követően, egy-egy selejtezősorozat után jobb híján nekünk mindig ezen kérdések boncolgatása maradt. Most változott a képlet, végre azt vizsgálhatjuk pontokba szedve, hogy mely tényezők vezettek a sikerhez, az Európa-bajnoki kvalifikációhoz.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Frissített az arculatán a Eurosport

Új szlogennel és új névvel új fejezetet kívánnak nyitni a sportrajongásban. A háttérben az új tulajdonos áll.

Close