Sportszemle — 2015/11/17 at 06:30

Sportszemle 2015.11.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szégyellhetik magukat, akik Storckot szétszedték

A magyar válogatott ott lesz 2016-ban az Európa-bajnokságon. Ehhez az eredményhez sok minden kellett, úgy értve, hogy a bővítés mellett. A sorsolás december 12-én lesz Párizsban, addig lehet latolgatni, kik lennének nekünk a jók, kedden már az is kiderül, melyik kalapban leszünk. Sőt, ha az írek hétfő este legyőzik a bosnyákokat, a harmadik kalapból várhatjuk a sorsolást.

Letették az új Hidegkuti stadion alapkövét

KK, 2015. november 16., hétfő 19:13, frissítve: hétfő 20:07 Az aránéban több mint 5 ezren szurkolhatnak majd, a munkálatok várhatóan 2016. augusztus 31-én fejeződnek be. Az ünnepségen Deutsch Tamás úgy fogalmazott: ez történelmi esemény az MTK, a játékosok és a szurkolók életében egyaránt. A klubelnökhöz hasonlóan a játékosok is örülnek az új létesítménynek.

A párizsi terrortámadás ellenére az UEFA nem változtat az Eb helyszínén | 24.hu

Minden marad a régiben, Franciaországban csapnak össze a nemzeti együttesek a jövő évi kontinensviadalon.

Filkor: Olaszországban a csapattársak nem is köszönnek egymásnak

2015-11-16 14:10:03 Az ultrák hatalmáról is nyugtalanító dolgokat mondott az Újpest újdonsült játékosa. Filkor utolsó olasz csapata az Avellino volt (corrieredellosport.it) Az olasz futball ismerői többnyire tisztában vannak azzal, hogy Itáliában a csapatok vezérszurkolói, az úgynevezett ultrák milyen nagy hatalommal bírnak a kluboknál, a minap sokan nagy megdöbbenéssel olvasták a hírt, hogy még az olyan sztárok életét is megkeserítik, mint Francesco Totti, a Roma legendája.

Az oroszoknak áll feljebb a doppingbotrányban

A Kenyai Atlétikai Szövetség elnökét, alelnökét és egy harmadik tagot korrupció gyanújával hallgatta ki a kenyai rendőrség. Ugyanakkor az orosz szövetség (VFLA) ügyvezetője szerint a nemzetközi szövetség (IAAF) azért függesztette fel a VFLA tagságát, hogy elterelje a saját hibáiról a figyelmet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Módosulhatnak a sporttal kapcsolatos jogszabályok

A november 10-én törvényjavaslatot nyújtottak be, amely módosítani kívánja a szerencsejáték szervezéséről szóló törvényt (“Szerencsejáték-törvény“), valamint a sportról szóló törvényt...

Close