Sportszemle — 2015/11/10 at 06:30

Sportszemle 2015.11.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kapaszkodjon! Tananyag lehet Orbán Viktor kedvenc sportja

Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere egy módosítási előterjesztést nyújtott be a kerettantervhez, aminek értelmében a labdarúgás bekerülne az általános és középiskolai tantervbe mint kötelező tananyag. Az Origo szúrta ki a Kormány.hu-n a „ Kerettantervek kiadásának és jóváhagyásának rendjéről szóló 51/2012. (XII. 21.)

Sosem látott krízis: Oroszország állami szintre emelte a doppingolást, lebukott

Súlyos válságba került az atlétika, egymás után kibukó dopping- és korrupciós vádak sújtják a sportágat. Az oroszok szisztematikus doppingolásáról már több atléta vallott, de a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) most hozta nyilvánosságra nyomozásának eredményeit 323 oldalas jelentésében ( itt elolvashatja). Oroszország atlétikáját szinte a nulláról kell majd újraépíteni.

Egyetlen lépés hiányzik a tökéletes veszprémi szezonhoz

A Telekom két évvel, a 2016-17-es idény végéig meghosszabbította az MVM Veszprém férfi kézilabdaklubbal támogatási szerződését. A cég hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a pénzügyi hozzájárulás mellett telekommunikációs szolgáltatásokkal és eszközökkel is segíti a 23-szoros bajnok, 24-szeres Magyar Kupa-, kétszeres KEK-győztes, kétszeres BL-döntős együttes felkészülését a hazai és a nemzetközi mérkőzésekre.

UEFA Futsal Cup: félelmetesnek tűnő ellenfelek várnak a Győrre – NS

Nem túl hosszú történetének legfontosabb napjai előtt áll a Rába ETO futsalcsapata a sportág Bajnokok Ligája-sorozatának számító UEFA Futsal Cup elitköre előtt. A csoportkörből továbbjutás sem mindennapi fegyvertény volt, ám ezúttal valóban félelmetesnek tűnő három ellenfél vár a győriekre.

Így még biztosan nem láttál focimeccset | 24.hu

Forradalom a sportközvetítésekben.

Női kézi: A vágyakat nem szabad célokra lefordítani – Elek – NSO

Elek Gábor, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának edzője volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége. A zöld-fehérek a múlt héten két fontos mérkőzésüket is megnyerték, a szakember szerint az elmúlt hetek jó eredményeinek egyik kulcsa, hogy játékosai rendkívül éhesek a sikerre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Szurkolói Instagram fotó díszíti majd az idei FA-kupa döntő jegyeit

Az Angol Labdarúgó Szövetség fotóversenyt hirdetett a fanoknak az Instagramon. Az FA-kupa hangulatát legjobban elkapó szurkolói fénykép felkerülhet az idei...

Close