labdarúgás, Sportmarketing — 2015/11/09 at 17:50

Szurkolói Instagram fotó díszíti majd az idei FA-kupa döntő jegyeit

by

Az Angol Labdarúgó Szövetség fotóversenyt hirdetett a fanoknak az Instagramon. Az FA-kupa hangulatát legjobban elkapó szurkolói fénykép felkerülhet az idei döntőre szóló jegyre.

Az FA-kupa a maga 134 éves történelmével a világ legrégebben futó labdarúgó versenysorozata. Az Angol Labdarúgó Szövetség [FA] azonban nemcsak a hagyományok ápolására fordít komoly figyelmet, hanem igyekszik a modern kor kihívásainak is megfelelni.

emirates-fa-cup

Az idei sorozattal kapcsolatban a közösségi médián keresztül próbálják meg minél jobban bevonni a szurkolókat. Az Instagramon meghirdetett fotóverseny győztesének alkotása az idei döntőre kiadott jegyeket díszíti majd. Az FA-kupa rendkívül népszerű sorozat, a 2016 májusi fináléra a londoni Wembley stadionban kerül sor, várhatóan telt házzal, azaz 90 ezer nézővel, akik ereklyeként őrzik meg a belépőjüket.

FA-cup-selfie

A fotóversenyben bármilyen témával lehet indulni, a lényeg, hogy a kép egy idei FA-kupa meccsen készüljön, az első fordulótól kezdve az elődöntőkig bezárólag, és lássák el az #EmiratesFACup hashtaggel. Az angol szövetség azzal is segíteni kívánja a szurkolókat a lehető legjobb képek elkészítésében, hogy a szezon során különböző akciók keretében lehetőséget biztosít majd számukra fotós akkreditációra, így teljesen akcióközelben lehetnek.

A kampány indításához Emmanuel Cole Instagram művészt kérték fel, aki a múlt hét végén a Leyton Orientnek a Staines Town elleni mérkőzésén járt az első fordulóban. Cole, az FA képviselőinek társaságában, tagja lesz a szurkolói fotókat elbíráló bizottságnak is.

Forrás: thefa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.11.09.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close