Sportszemle — 2015/11/06 at 07:30

Sportszemle 2015.11.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az atlétika botránya súlyosabb lehet, mint Blatteré

A FIFA-hoz hasonlóan az atlétika is válságos időket él át. A nemzetközi szövetség (IAAF) augusztusban leköszönő elnökét, Lamine Diackot azzal vádolják, hogy egymillió eurót fogadott el az oroszoktól, hogy kenje el doppingügyeiket. Tavaly több ország is bajba került a doppingellenőrzés hanyagsága miatt, sorozatban buktak le jamaicai sprinterek és sok kenyai hosszútávfutó is pozitív doppingmintát adott.

Példaképnek tekintik a gyerekek Hosszú Katinkát

A világ- és Európa-bajnok úszó fürdik a sikerben, körülrajongják a szurkolói. A közösségi oldalán is már több mint 200 ezren követik a klasszist. Időről időre bátorító üzeneteket oszt meg a Facebookon, amellyel motiválni próbálja a drukkereit. Nem véletlenül teszi ezt, hiszen tisztában van vele, hogy sok gyerek miatta kezdett el sportolni.

Kézilabda: hihetetlen esemény, 8255 napja nem volt ilyen – NSO

Több mint 22 év után kapott ki osztrák bajnoki mérkőzésen a Hypo NÖ női kézilabdacsapata. A jelenleg három magyart – Mehlmann Ibolyát, Hajgató Annát és Kiss Kittit – is foglalkoztató, egykoron szebb éveket megélt, nyolcszoros BEK-, illetve BL-győztes, Kovács Ferenc edzette Hypo szerda este az Union Korneuburg otthonában kapott ki 26-24-re.

Sport – Ez a baj a magyar tenisszel

Kapros Anikó szerint a kevés versenyző, az infrastruktúra, a jó edzők és a menedzserek hiánya az oka annak, hogy a magyar tenisz a környező országok eredményeihez képest a futottak még kategóriába tartozik. A néhány napja véget ért női tenisz-vb-t a lengyel Agnieszka Radwanska nyerte a cseh Petra Kvitova előtt, a román Simona Halep a világranglista második, a cseh Lucie Safarova a nyolcadik helyezettje.

Na, ez durva: ezekkel a szavakkal zsarolta Benzema Valbuenát!

2015-11-05 19:07:02 Ha tényleg így van, óriási bajba kerülhet a Real Madrid támadója. Benzema (fehér kapucniban) aggódhat, akár börtönbe is kerülhet Hirdetés Mint megírtuk, Karim Benzemát azzal gyanúsítja a francia rendőrség, hogy valamilyen szinten részt vett a Mathieu Valbuenával szemben elkövetett “szexvideós” zsarolásban.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Miki egér az Orlando Magic játékosaival kosarazott

Persze, a mesefigura nem igazolt az NBA-be, csak azt ünnepelte, hogy a a Disney és az Orlando Magic szerződést hosszabbítottak....

Close