Sportszemle — 2015/11/04 at 06:30

Sportszemle 2015.11.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vági Márton: minden más kudarc lenne

Óriási lökést adna a magyar labdarúgásnak, ha a válogatott a norvégok ellen sikerrel vívná meg a pótselejtezőt, és kijutna a jövő nyári franciaországi Európa-bajnokságra – mondta Vági Márton, az MLSZ főtitkára az InfoRádió Aréna című műsorában. 1 A sportvezető szerint egyértelmű cél, hogy a magyar labdarúgó-válogatott szerepeljen az Eb-n.

Összefogott négy pécsi klub a szurkolókért

A hazai találkozókra szóló bérletek és egyes esetekben jegyek kölcsönös elfogadásáról állapodott meg a mostani bajnoki idényre vonatkozóan négy pécsi sportegyesület kedden. Az együttműködésben a PVSK-PANNONPOWER NB I-es férfi, a PEAC-Pécs NB I-es női kosárlabdacsapat, a PVSK-Füszért ob I-es vízilabdacsapat és a megyei első osztályban szereplő PMFC labdarúgócsapatát üzemeltető Pécsi Sport Nonprofit Zrt.

Meggazdagodott a szexi képeivel, most elárulta a csúf igazságot! –

Essena O’Neill élete a közösségi oldalakat látva tökéletesnek tűnik. A 18 esztendős ausztrál lánynak minden bejött, tökéletes teste és több százezer követője van, fitneszmodellként remekül keres, ráadásul a közösségi oldalakkal megsokszorozza „zsebpénzét”. Most viszont elárulta, egy nagy hazugság az egész. Meggazdagodott a szexi képeivel, most elárulta a csúf igazságot!

Storck megfuttatta Bödééket

A Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott NB I.-ben játszó kerettagjainak fizikai állapotát, állóképességét mérte fel Bernd Storck szövetségi kapitány és stábja a Vasas Pasaréti Sportcentrumában. A teszteket Victor Moore erőnléti edző vezetésével két turnusban végezték a játékosok, akik különböző intenzitású, rövid sprinteket – 10, 20 és 30 méter – teljesítettek a fotocellás mérőkapuk között, majd az orvosi stáb rögzítette a labdarúgók pulzusértékeit és vérmintákat vett tőlük.

Akad bármi, amivel Neymar nem tud dekázni?

Az F2 Freestylers csapata egy olyan feladattal lepte meg Neymart, ami a legügyesebbeknek is komoly gondot okoz: egy táskából vakon kellett tárgyakat kiválasztania, és dekáznia velük. A brazil sztár nem esett kétségbe, nemcsak a naranccsal és az összefogott sportszárral, hanem a harmadik tárggyal is elég jó elboldogult. Nézze csak!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.11.03.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close