Sportszemle — 2015/11/03 at 06:30

Sportszemle 2015.11.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A magyar hoki egy csoda

Pat Cortina edzői pályafutása csúcsának tartja, hogy a magyar jégkorong-válogatottat 2008-ban Szapporóban a feljutáshoz segítette. A kanadai-olasz származású tréner a kedden rendezendő, Szapporói Hősök-Cseh Legendák mérkőzés kapcsán érkezett Budapestre, és az eseményt felvezető hétfői sajtóbeszélgetésen elmondta: a játékosok igazi családot alkottak, és mindenki egy célért, a feljutásért harcolt a távoli Japánban.

A Fradié a világ leghosszabb aktív veretlenségi sorozata

A transfermarkt.de statisztikai kimutatása szerint – a világ összes bajnokságát figyelembe véve – a labdarúgó NB I-ben listavezető Ferencváros csapatáé a leghosszabb bajnoki veretlenségi sorozat jelenleg. A Ferencváros utoljára tavaly október 4-én, a Diósgyőr ellen idegenben kaptak ki, azóta Thomas Doll csapata 27-szer nyert és 7 döntetlent szerzett, ennek köszönhetően idén 14 forduló után 15 ponttal vezet a második helyezett Paks előtt a bajnokságban, összegez az MTI.

Megéri akadémiát működtetni?

2015-11-02 19:32:21 Mialatt az angol alsóbb osztályú csapatok a fennmaradásért küzdenek, az új utánpótlási program, az Elite Player Performance Plan növekvő költségei felvetik a kérdést, érdemes-e hazai nevelésű sztárokat képezni. Hirdetés Azt mondták, vagy az akadémiát, vagy a Wycombe Wandererst fogjuk elveszíteni. Nem volt túl sok választási lehetőségünk.”

Károlyiék újabb csúcsra emelték az amerikai tornát

A hat megszerezhető női világbajnoki aranyból ötöt az amerikaiak vihettek haza Glasgow-ból. Simone Biles tízszeres győztes lett, a csapat és az egyéni mellett két szerenkénti döntőt – gerenda és talaj – is megnyert. Az amerikai tornát Károlyi Béla fejlesztette erre a szintre, felesége, Márta jelenleg is a csapat vezetőedzője.

Nagy László BL-meccsen térhet vissza a Veszprémbe

Kevesebb, mint két hónap alatt rendbe hozták az orvosok a Flensburg ellen kéztörést szenvedő Nagy Lászlót. November végén a Celje ellen már ott lehet a pályán. Két hét múlva, a Celje elleni szlovéniai Bajnokok Ligája-mérkőzésen térhet vissza a pályára Nagy László, a Veszprém csapatkapitánya – közölte dr. Mahunka Zsolt, az MVM-Veszprém kézilabdacsapatának orvosa a Telekom Sporthír Szolgálattal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.11.02.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close