Sportszemle — 2015/11/02 at 06:30

Sportszemle 2015.11.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Már az idei kézivébén jön a kék lap és a videobíró

Már a decemberi, dániai, olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokságon alkalmazza az eredetileg csak 2017 júliusától bevezetni kívánt új szabályokat a sportág nemzetközi szövetsége, az IHF. A módosítás több elemből áll: az utolsó fél játékpercből és az ehhez kapcsolódó kék lapból, továbbá a hetedik mezőnyjátékosból, a passzív játékból és a sérülés miatti játékmegszakításból.

Nincs pihenő, mindig csak felfelé vezet az út

A tajvani KOM Challenge-et a világ tíz legkeményebb országúti kerékpáros verseny között tartják számon, nem véletlenül, 105 kilométer kemény hegymenet vár minden indulóra. Nincs pihenő, szinte mindig csak felfelé vezet az út. A nagy háromhetes körversenyek tele vannak mitikus hegyekkel, a Tour de France-on a Mount Ventoux-n, az Alpe d’Huezen, a Giro d’Italián a Zoncolanon, a Vuelta a Espanán az Anglirún mindig extra dolog nyern.

Csodás gesztust tett a klub a csalódott fiatal szurkolónak | 24.hu

A Pittsburgh Penguins hokicsapatánál minden részletre odafigyelnek.

Az NFL-nek addig jó, míg szeretőnek tartja Európát

A 2015-ös az első olyan NFL-szezon, amiben két egymást követő hétvégén is meccset delegálnak Londonba, egészen pontosan a Wembley-be. A 2007-ben, egyetlen meccsel indult International Series 2013-ban már két, 2014-től pedig már három meccset hoz Európába, a hírek szerint 2018-tól pedig már négy NFL-meccs lehet Angliában, sőt, jövőre akár három egymást követő hétvégére is tehetik a mérkőzéseket.

Meg fog lepődni, mi mindent rejt a Puskás-stadion – GALÉRIA, VIDEÓ

Néhány hónap múlva valóban megkezdődik a Puskás Ferenc Stadion bontása, amely előtt lehetőségünk nyílt végigjárni a legendás létesítmény nagyközönség előtt kevésbé ismert részeit. Rákosi-páholy, Hotel Pilon, légópince, telefonközpont – hogy csak néhány érdekes helyszínt említsünk. Galériáink és videónk segítségével tartson velünk egy történelmi időutazásra, majd nézze meg az új aréna látványterveit!

Könyv a legnagyobb dartsosról

Phil „The Power” Taylor 1990 és 2013 között nyert tizenhat világbajnoki címe és 2014-es blackpooli World Matchplay-győzelme – zsinórban a hetedik, összesen pedig nem kevesebb, mint tizenötödik győzelme a tornán – túlmutat mindenen, amit valaha is látott a sport. Az Erőpróba című könyv egy diadalokkal és katasztrófákkal teli év krónikája a legenda életéből, amelyből a sportág világsztárjait is megismerhetjük.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.10.30.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close