Sportszemle — 2015/10/28 at 06:30

Sportszemle 2015.10.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Síppal, dobbal – Nagy Lászlónak csak Magyarország és a Barca fontos

Nagy László, a világklasszis kézilabdázó, ha tehetné, gyakrabban járna meccsekre szurkolóként. Kevés szabadideje ezt nem engedi, de nagyra becsüli azokat, akik a Veszprémért szorítanak. – Sokan az ön kedvéért, a játékát csodálni járnak kézilabdameccsre. Van kedvenc szurkolója? – Egyvalakit nem tudnék megnevezni, de a veszprémi közönségre a legenyhébb jelző is az, hogy fantasztikus.

“Puskás Ferenc a mindenkori profi futballisták örökös példaképe”

Skóciában hősnek számít, de a rivális angolok is tisztelettel emlékeznek rá – derült ki Puskás Ferencről a londoni Balassi Intézetben tartott konferencián, egy most angolul is kiadott életrajz bemutatóján. Az előszót nem más, mint Sir Alex Ferguson, a Manchester United volt edzője írta, aki a 6:3-as meccs napján lógott az iskolából.

Berki lemarad Rióról – ostobaság a teljes kvalifikációs rendszer? –

Berki Krisztián – hacsak nem kapja meg az egyetlen, férfiak számára fenntartott ötkarikás szabadkártyát – lemarad a 2016-os, riói olimpiáról, miután a glasgow-i kvalifikációs világbajnokság selejtezőjében hibázott, és a 11. helyen végzett lólengésben. Számára egyetlen út vezetett Rióba – dobogós helyezést elérni Glasgow-ban -, de jól van-e ez így?

10 meghökkentő szabály az NBA-ben

A legtöbb szurkoló ismeri az NBA általános szabályait. Személyi hibák, lépéshibák, kétszer indulás, ezek a mindennapi kosárlabda velejárói. Van viszont néhány olyan szabály, amit a legelvakultabb szurkolók sem biztos hogy ismernek. Miért érdekes mindez? Azért, mert vannak köztük teljesen értelmetlenek is!Íme a 10 legmeghökkentőbb szabály az NBA-ben: 10.

Dobna még egy nagyot az athéni botrányhős

Az athéni olimpiai aranytól megfosztott Fazekas Róbert megpróbálja kiharcolni a riói indulást. A 40 éves Európa-bajnok diszkoszvetőnek nem lesz könnyű dolga, hiszen jelenleg doppingvétség miatti eltiltását tölti. Van azonban egy kiskapu, amely lehetővé teheti a visszatérését. Fazekas azt akarja, hogy szép emlékek maradjanak róla.

Győr: „Bajban vagyunk, néhányan csalódást okoztak” – NSO

Drucskó Zoltán, a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Futsal Kft. ügyvezetője a Kisalföldnek adott terjedelmes nyilatkozatában elmondta, a harmadosztályú bajnokságot remekül kezdő győri együttes mostani játékoskerete nem alkalmas arra, hogy kivívja a feljutást, illetve néhány futballista csalódást okozott az eddigi teljesítményével. Az elöljáró továbbá örömteli hírrel szolgált a futsal rajongói számára.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.10.27.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close