Sportszemle — 2015/10/22 at 06:30

Sportszemle 2015.10.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Storcknak fogalma sincs játékosai fizikai állapotáról

Bernd Storck, a magyar fociválogatott szövetségi kapitánya két teljesen különböző meccsre készül Norvégia ellen, és szerinte mindkét szituációra megvan a válogatott megfelelő eszköztára. A biztos védekezés elsődleges fontosságú, csak erre építve vállalhat majd kockázatokat. A rúgd és fuss nem az ő stílusa, fejben kell gyorsnak lenni, nem vagdalkozásban. Interjú.

Már a tűz előtt pénzt ígértek Mocsai egyetemének

A Testnevelési Egyetem korszerűsítésének ügye már korábban is szerepelt a keddi kormányülés napirendjén Mocsai Lajos szerint. A felújítás tervein két éve dolgoznak az egyetemen, a múlt heti tűzeset miatt újra kell gondolni a terveket.

FIFA: Platini nem adja fel, továbbra is elnök akar lenni

A FIFA végrehajtó bizottsága keddi rendkívüli ülésén döntött arról, hogy annak ellenére sem változtatja meg a voksolás időpontját, hogy a jelenlegi elnök Joseph Blatterrel, valamint több magas beosztású vezetővel, többek között az alelnök és UEFA-elnök Michel Platinivel szemben vizsgálat folyik pénzügyi szabálytalanságok, korrupció gyanúja miatt.

Még mindig bosszantják a bronzok a négyszeres olimpiai bajnok Kulcsár Győzőt – Interjú a párbajtőr Paganinijével

A véletlen műve, hogy vívni kezdett. Kezdetben minden versenyről lemaradt, de egy pillanat alatt minden megváltozott. A magyar párbajtőrvívás legeredményesebbje, de álmában még most is kísérti, hogy lehetett volna több arany is. Ahogy mondta, mindez csak egy “paraszthajszálon” múlt. Vasárnap töltötte be 75.

A magyar rögbist úgy kezelik, mintha Új-Zélandról jött volna – NSO

A 19 éves Róth Bence olimpiai csapatsportágban az aktuális magyar bajnoki címvédő, valamint a felnőttválogatott csapatkapitányaként vágott neki a nagyvilágnak. A topszinten is jegyzett francia rögbi egyik utánpótlás-fellegvárának, a lyoni akadémiának a játékosa lett. Adottságai, elhivatottsága és akaratereje révén kinőtte a Magyarországon amatőr sportág által biztosított lehetőségeket, így fejlődése és álmai megvalósításának érdekében bátran lépett egy nagyot előre az életben.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.10.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close