Sportmarketing, többféle sportág — 2015/10/22 at 18:50

Különleges megjelenéssel köszönte meg a Nemzeti Sport Online a 300 ezer Facebook like-ot

by

Komoly mérföldkövet ért el a Nemzeti Sport Online, 300 ezer falhasználó követi a Facebook oldalukat, amihez sok ismert sportoló is gratulált. Megpróbáltunk a számok mögé nézni.

Az Nemzeti Sport Online [NSO] 2010-ben indított Facebook oldalának bejegyzései 2015-ben már kétmilliónál is több internetezőt érnek el hetente. Két évvel ezelőtt volt egy komolyabb váltás az NSO Facebook kommunikációjában és a tudatos építkezésnek köszönhetően ezalatt az idő alatt megduplázták a korábbi 150 000 fős kedvelő tábort.

nso-300k-cimlap

A szerkesztőség kiemelt prioritásként kezeli a felületet, igyekezve sokrétű tartalmat posztolni, mert a Facebook nagyon fontos forgalmi forrása az nemzetisport.hu oldalnak. Érdekesség, hogy a 300 ezer kedvelő eléréséhez sohasem vették igénybe külső digitális ügynökség stratégiáját vagy aktivitását, az NSO szerkesztősége és a kiadó marketing részlege közösen építették fel a Facebook oldalt.

A mérföldkőhöz számos ismert magyar sportoló, többek között Kovacsics Anikó [Győri Audi ETO], Juhász Roland [Videoton] és Torghelle Sándor [MTK] is gratulált egy videó üzenetben. Az NSO az ünnepi alkalomból nyereményjátékokkal kedveskedett a táborának, valamint a nyitóoldalon egy különleges megjelenéssel köszönte meg a 300 ezer like-ot az olvasóknak. Az aktivitásoknak hatására egyetlen nap alatt újabb 300 kedvelővel gazdagodtak.

Forrás: NSO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.10.22.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close