Sportszemle — 2015/10/21 at 06:30

Sportszemle 2015.10.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nyitható oldalú uszoda, ezzel várjuk a világot

Magyarország eredetileg a 2021-es vizes világbajnokság rendezési jogát nyerte el két éve júliusban. Miután a mexikói Guadalajara visszalépett a 2017-es eseménytől, Budapest beugrott, és vállalta: az extrém rövid határidő ellenére is megépít egy 15 ezer férőhelyesre bővíthető uszodát. Eredetileg 2017-ben tesztverseny lett volna benne, így viszont a legjobb úszók fognak versenyezni.

Rácz Félix teljes mellszéleséggel támogatja Kokót

Milyen érzés az, hogy az amatőr ökölvívás hazai szereplői közül az egyik oldal az amatőr sportág tönkretevőjét, kirablóját látja önben, míg a másik – átmenet nélkül – kizárólag önben látja az új elnököt, aki visszavihetné a sportágat a régi dicsőséges helyére?

Nem halasztották el az elnökválasztást a FIFA-ban

Utolsó frissítés: A FIFA végrehajtó bizottsága keddi rendkívüli ülésén döntött arról, hogy annak ellenére sem változtatja meg a voksolást időpontját, hogy a jelenlegi elnök Joseph Blatterrel, valamint több magas beosztású vezetővel, többek között az alelnök és UEFA-elnök Michel Platinivel szemben vizsgálat folyik pénzügyi szabálytalanságok, korrupció gyanúja miatt.

Emléktábla-avatás és Puskás-könyvbemutató a glasgow-i Skót Futballmúzeumban

Kedden a glasgow-i Hampden Parkban található Skót Futballmúzeumban leleplezték Puskás Ferenc emléktábláját, a Puskás Intézet, a Magyar Külügyminisztérium és a Magyar-Skót Társaság ajándékát, valamint bemutatták a Puskás Ferencről szóló angol nyelvű életrajzi könyvet.

A Citroën hiába hívta Micheliszt 2013-ban

2013-ban Michelisz Norbert neve is felmerült a túraautó-vb-be belépő Citroënnél, ami tesztlehetőséget is kínált a magyar pilótának. Michelisz végül nem ült bele a TC1-es kategóriájú C-Elysée-be, mert a Honda azonnal lépett a franciák ajánlatára, és hosszútávú tervet tett le az asztalra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

268 szereplő tolong a West Ham csapatfotóján

A hostessektől a játékosokig a klub minden alkalmazottja felkerült a West Ham United csapatfotójára. A kedves gesztust a tulajdonosok szorgalmazták.

Close