Sportszemle — 2015/10/20 at 06:30

Sportszemle 2015.10.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ecclestone: Le kell rombolnunk az F1-et, és újra kell építenünk

Bernie Ecclestone a napokban a szokásosnál is többetvan a sajtóban, a motorválság mellett legutóbb bizarr nézeteinek kinyilvánításával került bele. A hétvégén a német ZDF televízióban beszélt a Forma-1-ről, pontosabban kritizálta azt: túl kevés a pilóta, túl nagy a technika szerepe. “Amikor azt kérdezik, kit tartok a legjobb versenyzőnek, azt felelem, Alain Prost, és az emberek csak néznek.

A tervezettnél háromszor több VIP-páholy készül az új MTK-stadionban

Miután a bontás befejeződött, október végén kezdődik az MTK Budapest leendő otthonának, az új Hidegkuti Nándor Stadionnak az építése, a megnyitót pedig 2016. szeptember 21-én tartják majd, ezen az ellenfél a portugál Sporting Lisboa lesz.

Klein Dávid: “Utólag azt mondom, hogy le kellett volna jönni”

Klein Dávid a 2013-ban elhunyt Erőss Zsolt után a második magyar hegymászó, aki felért a Manaszlu csúcsára. Budapestre visszatérve tapasztalatairól mesélt és azt mondta: az egyes tábor fölé csak egy könnyű, egyfalú sátrat vitt magával, az egész expedíció alatt pedig összesen két gázpalackot használt el főzéshez.

Haris útja Felcsútról az Egyesült Államokig

2015-10-19 09:15:21 Kevés szabadidejében imád olvasni, a zenei műfajok közül az R&B-re esküszik, egyébként négy nyelvet is beszél. Mostani cikkünk főhőse még nincs 20 éves, de kalandjait a híres világutazó Benyovszky Móric is megirigyelné. Pedig Haris Sztambulidisz nem pusztán kalandvágyból utazta be a fél világot, hanem azért, mert annyira tehetséges labdarúgó.

Férfi kézi BL: Alilovic az álomcsapatban, veszprémi topgólok – NSO

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának rangadóján a több kulcsemberét is nélkülöző MVM Veszprém hazai pályán tökéletes hajrával 29-27-re legyőzte a THW Kielt, így továbbra is őrzi veretlenségét a sorozatban. Mirko Alilovic remek játékával bekerült az 5. forduló álomcsapatába, az egyik védése az EHF összeállításában a 2. helyen végzett.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Alacsony a nézőszám? Itt a Getafe elképesztő megoldása!

A spanyol élvonalban szereplő gárda egészen egyedi ötlettel rukkolt elő a rajongói szám növelésére. Tinderre hasonlító randi alkalmazást fejlesztettek, hogy...

Close