labdarúgás, Sport PR — 2015/10/20 at 17:20

268 szereplő tolong a West Ham csapatfotóján

by

A hostessektől a játékosokig a klub minden alkalmazottja felkerült a West Ham United csapatfotójára. A kedves gesztust a tulajdonosok szorgalmazták.

A labdarúgás világában általában a csapat játékosai és a vezetőedző áll a figyelem középpontjában. Persze ennél sokkal több szereplő dolgozik a háttérben, akik ugyanolyan fontosak a klub sikere szempontjából. Így gondolták ezt a West Ham United tulajdonosai is, akik a klub teljes személyzetét meghívták a legfrissebb csapatfotóra.

west-ham-team-photo-full

A recepciósoktól kezdve, a marketingeseken át, a jótékonysági alapítvány munkatársai is szerepelnek a képen. Összesen 268-an. Ennyien kellenek egy Premier League klub egészséges működéséhez.

Az exkluzív fotó ötlete azért pattant ki, mert a West Ham az utolsó szezonját tölti a 111 éve otthonául szolgáló Upton Parkban. A 2016-17-es idénynek már a londoni Olimpiai Stadionban vágnak neki, ami 52 ezres befogadóképességével jelentősen nagyobb a mostani 35 ezresnél.

west-ham-csapatfoto-keszul

Az angol Daily Mail bejutott a fotózásra, és a színfalak mögötti készülődésről készített képek mellett a teljes stáblistát is közzé tette. Aki szeretné végigböngészni, hogy hányan dolgoznak a West Ham marketing részlegén, vagy tökéletesítik a stadion gyepszőnyegét, az erre a linkre kattintva megteheti.

Forrás: dailymail.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.10.20.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close