Sportszemle — 2015/10/15 at 06:30

Sportszemle 2015.10.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Leégett a Testnevelési Egyetem Sportcsarnoka

Porig égett a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka Budapesten, a XII. kerületi Alkotás úton csütörtök hajnalban. Lángolt a mellette álló ötemeletes irodaház is, a környéket egy időre lezárták, a kollégiumból kiküldték a diákokat. Senkit sem engednek a leégett épület közelébe. Cikkünk folyamatosan frissül. Teljesen leégett a Testnevelési Egyetem háromezer négyzetméteres sportcsarnoka csütörtökön korán reggel Budapesten.

A Balaton szponzorálja a veszprémi kézilabdát

Az MVM Veszprém kézilabdacsapatának egyik elnöke, Kálomista Gábor bejelentette, hogy a névadó szponzor megmarad. A korábbi szerződést kellett aktualizálni a másik névadó kilépése után. A Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal (NFM) folytatott tárgyalás o k után pedig biztossá vált: a Balaton felkerül a Veszprém mezére.

Zsoldosok vagytok, többet nem jövünk!

A vénaszkenner miatt tüntető Ferencváros-tábor elkísérte a csapatot a nagyecsedi Magyar Kupa-mérkőzésre, de lehet, hogy ez volt az utolsó alkalom. A játékosok nem köszönték meg a biztatást, a szurkolók megsértődtek. “Ez volt az utolsó, hogy elkísértük őket. 300 kilométert utaztunk ezért a meccsért, és nem jöttek oda a játékosok megtapsolni.

Balzsay: Elkerülhetetlen a megújulás

Minden idők legsikertelenebb vb-szereplése, rémkép, miszerint nem lesz magyar ökölvívó a riói olimpián, az eddigi legnagyobb belháború a sportágon belül. Van ennél lejjebb a magyar amatőr bokszban? – Nagyon összetett ez a kérdés, de valóban a sportág jövője, az amatőr ökölvívásban dolgozók megítélése a tét immár.

A női futballistáknak a konyhában a helyük?

A BBC a futballőrültnek tartott magyarokhoz látogatott, annak az okát keresve, hogy a magyar női labdarúgás miért nem örvend ugyanakkora támogatásnak. Megszólal Szász Kitti négyszeres freestyle futballvilágbajnok és a Ferencváros játékosai is, utóbbiak panaszkodnak, hogy többen még mindig úgy gondolják az országban, hogy a női játékosoknak a konyhában a helyük.

Balsors? Nem! Itt az ideje, hogy tököket növesszen a válogatott

♦ A FUTBALLSORS A VÉGÉN NEKÜNK ADTA A POFONT ♦ DE NEM A BALSORS TÉP MINKET – ÓRIÁSI SZERENCSE KELLETT AHHOZ, HOGY A KÖZVETLEN KVALIFIKÁCIÓ KAPUJÁBA JUSSUNK BALSORS A FENÉT! ♦ SELEJTEZŐS MÉRLEGÜNK ALAPJÁN ALIG FÉRÜNK BE A FELSŐHÁZBA EURÓPÁBAN ♦ KIZÁRÓLAG TÖBB TOPLIGÁSSAL FELÁLLÓ, NAGYOBB KERETÉRTÉKŰ ELLENFELET KAPHATUNK A PÓTSELEJTEZŐN ♦ AZ ALAPMUTATÓK SEM SZÓLNAK MELLETTÜNK A 26.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

10/10-es kampány az adidastól

Egy jól összerakott marketing akcióval jelentkezett az adidas a hétvégén. A főszerepben Messi és a 10-es szám.

Close