Sportszemle — 2015/10/14 at 06:30

Sportszemle 2015.10.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Román kézilabdacsapat a Csongrád megyei bajnokságban

A Csongrád megyei bajnokságban indul a romániai Nagyszentmiklós (Sannicolau Mare) férfi kézilabdacsapata, hogy ne kelljen minden meccsért több száz kilométert utaznia. A Gazeta Sporturilor román sportlap kedden internetes oldalán közölte, hogy a nagyszentmiklósi Unirea számára a takarékossági szempontok fontosabbak voltak, mint az, hogy Romániában a második ligában játszhatott, miközben Magyarországon a megyei bajnokság a negyedik osztálynak felel meg.

A Real Madridnál is megirigyelnék a 15 éves srácok labdaérzékét | 24.hu

Nem mindennapi edzésmunkát végeznek a francia Metz U15-ös együttesénél.

Sport – Röplabda: nem bánnák, ha a szakvezető kettős életet élne

A Chelsea belga kapusát is érdekelte a női röplabda Európa-bajnokság. Thibaut Courtois családi kötelék miatt volt Antwerpenben a Belgium-Csehország negyeddöntőn. A futballistának nem kellett szabadnapot kérnie főnökétől, José Mourinhótól, ugyanis már hetek óta nincs a csapat keretében. Még szeptember elején egy edzésen sérült meg a térde, meg is operálták, több hónapig nem léphet pályára.

A lesiklás kicsúszhat a téli olimpiáról?

Gianfranco Kasper, a Nemzetközi Síszövetség elnöke a lengyel Szklarska Porebán megrendezett fórumon arról beszélt, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szűkítési törekvései akár a lesiklást és a síugrást is érinthetik. Pedig a lesiklás nem csak Ausztriában számít a téli sportok királykategóriás versenyszámának. Toni Sailer, Franz Klammer, Rosi Mittermaier, Katja Seizinger és Lindsey Vonn is a lesikló aranyérmének köszönheti halhatatlanságát.

Eb 2016: lett-kazah és török-izlandi – NSO

Törökország 1-0-ra legyőzte hazai pályán Izlandot, Lettország pedig 1-0-ra kikapott otthon Kazahsztántól, a két, számunkra kedvezőtlen eredmény azt jelenti, hogy Magyarország pótselejtezőre kényszerül a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság kvalifikációs sorozatában. Pedig a 89. percig kijutásra álltunk legjobb csoportharmadikként, de Selcuk Inan másképp döntött…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.10.13.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close